Annonce
Randers FC

Cheftræner før kamp mod AC Horsens: Jeg ved godt, at folk gerne vil have Kamara på banen

Alhaji Kamara er endnu ikke klar til en startplads, vurderer cheftræner Thomas Thomasberg, som også er godt tilfreds med sine to nuværende startere. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Randers FC's nye angriber, Alhaji Kamara, var med på bænken mod Esbjerg senest, og der starter han også mod AC Horsens, afslører cheftræner Thomas Thomasberg, som vil se fornuftigt tempo og boldomgang fra sine spillere mod gæsternes kompakte organisation.

Randers: Skadeslazarettet lysner hos Randers FC, hvor det kun var Issah Salou, der ikke var i stand til at deltage i den sidste træning inden kampen mod AC Horsens.

Mathias Nielsen og Simon Graves er dog fortsat ikke helt klar til at trække i støvlerne på kampdagen, men det nærmer sig til gengæld for klubbens nye angriber, Alhaji Kamara, der kun har fået 27 minutters spilletid for Randers FC siden skiftet i sommer.

Det var i premieren mod SønderjyskE, hvor sierraleoneren blev skadet i knæet. Derfor skal de randrusianske fodboldfans fortsat væbne sig med en smule tålmodighed, før de ser ham i startopstillingen.

- Alhaji (Kamara, red.) er kommet længere og har fået en uge mere i benene, men han er ikke der, hvor han er klar til at starte, men han er med på bænken. Jeg ved godt, at folk gerne vil have Kamara på banen, men vi er rigtig glad for Emil Riis' mål mod Esbjerg, hvor hans arbejde med Marvin Egho også var rigtig fint, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

- Vi har scoret fem mål i de sidste to kamp - ni i de sidste tre (medregnet pokalkamp mod Kolding, red.), så det kan godt være, at nogle hungrer efter en anden angriber, men de har for høje forventninger, hvis de mener, at vi skal over tre mål per kamp, tilføjer cheftræneren.

Annonce

Randers FC - AC Horsens

Kampstart: Mandag klokken 19.00 på Cepheus Park.

Liveblog: amtsavisen.dk

Tv: TV3 Sport.

Dommer: Sandi Putros.

Karantæne: Ingen.

Forventet opstilling Randers FC: Patrik Carlgren - Björn Kopplin, Simon Piesinger, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mikkel Kallesøe, Frederik Lauenborg, André Rømer, Saba Lobjanidze - Marvin Egho, Emil Riis.

Ude med skader: Mathias Nielsen, Simon Graves, Issah Salou.

Fornuftigt tempo og boldomgang

Mandag skal kronjyderne forsøge at score mål mod et af de bedre udehold i ligaen.

AC Horsens har hentet syv point i de første fire kampe på udebane. Kun mod AGF har de tabt.

- Det har været tydeligt i flere kampe, at Horsens har afgivet initiativet for at stå kompakt og søge omstillingerne. Det gør det selvfølgelig sværere at komme igennem, og jeg kunne godt forestille mig, at det bliver en del af kampbilledet, vurderer cheftræner Thomas Thomasberg.

- Men de har også vist, at de kan komme frem i et ordentligt presspil og tage initiativet - for eksempel da de kom bagud mod Lyngby (Horsens vandt 2-1, red.). Vi tror ikke, at de skal op og stresse os over hele kampen, men de kan begge dele, så vi har forberedt os på lidt af hvert, tilføjer cheftræneren.

AC Horsens forventede indstilling til kampen, stiller krav om en koncentreret indsats af Randers FC-spillerne.

- Når de er ude af balance, gælder det om at køre på. Det gør det mod alle modstandere, men måske endnu mere mod Horsens, når man ved, at de gerne vil ned og forsvare med mange spillere. Vi skal være fornuftige med vores tempo og boldomgang, så vi ikke modtager omstillinger, men kommer i gode offensive positioner.

- Det kan være ved at komme bredt omkring deres forsvar, men også ved at spille bolden ind omkring angriberne, selvom der er tæt trafik, siger Thomas Thomasberg.

Kampen bliver fløjtet i gang mandag klokken 19.00 på Cepheus Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce