Annonce
Østjylland

Chikanen er rykket ind i børnehaven

<p>Chikanen af Tulle Krøyer og hendes familie har endnu en gang nået nye højder. Arkivfoto: Louise Bruun Høfler</p>

Diskrimination. En ukendt person har lagt vejen forbi den børnehave i Mariager, hvor Tulle Krøyer og hendes kones ældste barn går, og har efterladt en voldsom besked til familien.

Da Tulle Krøyer tirsdag eftermiddag hentede sit barn i børnehaven, fik hun sig noget af en ubehagelig overraskelse.

Annonce

»Ved hvert barns skab hænger et billede af barnet samt en seddel med forældrenes navne. Der var mit navn streget ud, og der var tegnet et kors ved siden af,« fortæller hun.

Trods de seneste måneders utallige chikaner, der blandt andet indebærer påstande om, at Tulle Krøyers homoseksuelle familie lever i synd og desuden omfatter aflevering af lort på vinduerne og madaffald i baghaven samt ulovlig indtrængen på familiens grund, er Tulle Krøyer ikke i tvivl om, at hændelsen i børnehaven er den absolut værste.

»Af alle de ting, der er sket, rev den her virkelig tæppet væk under mig. At nogen kan finde på at inddrage vores børn på den måde, kan jeg slet ikke sætte mig ind i. Men det viser jo, at intet er helligt,« siger hun.

Selv om det endnu er uvist, om det er den samme gerningsmand, som i månedsvis har chikaneret hendes familie, eller om det er en medløber, der nu har været på spil i børnehaven, er Tulle Krøyer ikke i tvivl om, at det må være en person med is i maven:

»Personen har haft adgang til børnehaven og har enten vidst på forhånd eller haft tid til at undersøge, hvor vores barns skab er. Derudover har personen haft en tusch med og været kølig nok til at stå foran skabet og erstatte mit navn med et kors,« konstaterer hun.

Hvordan sådan noget kan ske, uden det bliver opdaget af børnehavens ansatte, har det dog ikke været muligt at få et svar på. Hos børnehaven henviser personalet til Mariagerfjord Kommunens dagtilbudschef, Nina Hæsum, for en udtalelse, og her lyder svaret:

»Jeg har ingen kommentar, da jeg ikke er bekendt med hændelsen.«

Tulle Krøyer understreger dog, at børnehavens ansatte er en stor hjælp for familien.

»Pædagogerne er meget opmærksomme på at sikre vores børns trivsel. Især nu, hvor chikanesagen kører. For det er klart, at det påvirker vores familie enormt meget,« forklarer hun.

Ligesom det var tilfældet ved de øvrige chikanerier, Tulle Krøyer og hendes kone har været udsat for, er også episoden i børnehaven meldt til Nordjyllands Politi, og parret både håber og tror, at der er ved at ske noget i sagen.

»Vi har en velbegrundet mistanke om, hvem der står bag chikanen,« afslører Tulle Krøyer.

Efter at Randers Amtsavis mandag bragte et signalement af den mand, Tulle Krøyer i weekenden så aflevere en seddel med teksten »Syndere!« på familiens havebord, hvorefter han klemte sig ud gennem hækken og stak af, har hun nemlig fået flere henvendelser.

»Jeg er blevet kontaktet af tre forskellige personer, som har givet mig oplysninger, der alle peger i retning af en navngiven person i lokalområdet,« forklarer hun.

Hos Nordjyllands Politi ønsker politikommissær Jørn Kresten Nielsen dog ikke at gå i detaljer med den videre efterforskning af sagen.

»Nu skal vi ud og tale med de to kvinder for at få underbygget signalementet og det mistankegrundlag, de måtte have. Men jeg kan bekræfte, at der er kommet nye oplysninger på bordet. I øjeblikket mistænker vi dog ingen bestemt, men det kan det være, vi kommer til på et senere tidspunkt,« siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers

Tidligere Randers-chef tiltalt for kreditkortsvindel

Annonce