Annonce
Sport

Chok: Katrine Fruelund færdig i Randers HK

Katrine Fruelund og Randers HK har overraskende ikke kunnet blive enige om et nyt job til den lokale stjernespiller.

Forhandlinger om et nyt job til stjernespilleren er gået i vasken.

Katrine Fruelund er ganske overraskende færdig i Randers HK til sommer. Hun stopper sin karriere som spiller i klubben, og langvarige forhandlinger om et nyt job til hende uden for banen er også faldet til jorden. Det erfarer amtsavisen.dk tirsdag aften.

Annonce

Ifølge avisens oplysninger har Randers HK og Fruelund igennem de seneste måneder forhandlet om en aftale, der skulle sikre, at klubben kunne gøre brug af hendes enorme erfaring i et job, hvor hun skulle være med til at udvikle talentarbejdet i Randers HK.

Men i forhold til både lønnen og jobindhold er det udspil, som Randers HK har præsenteret for Fruelund, for dårligt til, at hun ønsker at tage imod tilbuddet.Nu står man i stedet i en situation, hvor Randers HK inden for få år har sagt farvel til både en sportschef og en talentchef, og derfor havde mange i og omkring Randers HK håbet, at Fruelund kunne blive den, der skulle føre talent-tråden videre.

Men det kommer ikke til at ske. Fruelund spiller nu sæsonen færdig for Randers HK, men derefter er det slut. Hun er i øjeblikket skadet, men ventes at være klar til slutspillet.

Det har ikke været muligt at træffe Fruelund for en kommentar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce