En af mine yndlingsopskrifter er hjemmelavet chokolade. Chokolade er så enormt nemt og smukt og passer perfekt ind i vores madskole her i november, hvor vi laver konfekt. Der er masser af muligheder for at give kreativiteten fuld gas.
Ingredienser
- 100 g hvid chokolade
- 100 g lys chokolade
- 100 g mørk chokolade
- Sjovt drys, for eksempel kobberdrys fra Odense Marcipan
Sådan gør du
Hak chokoladen i mindre stykker.
Smelt over tre vandbade halvdelen af chokoladen.
Tag de tre skåle af varmen og rør resten af chokoladen i skålene.
Læg bagepapir på bordpladen og hæld den mørke chokolade ud, derefter den lyse over på og til sidst den hvide.
Kør med en tandstik i chokolademassen og lav et mønster. Top med sjovt drys.
Tip: Du kan også bruge karamelfudge eller tørrede blomsterblade som pynt. Brug, hvad hjertet begærer.