Annonce
Fodbold

Chris-kasse var ikke nok for Freja

Chris Sørensen scorede Frejas enlige mål i opgøret på frispark. Arkivfoto: Annelene Petersen

Viborg: En elendig start kostede Randers Freja dyrt i sæsonpremieren på udebane mod Viborg FF i Jyllandsserien.

Efter blot 24 minutter var Randers Freja nede med 0-3, og så var opgøret reelt tabt, selv om Freja kom langt bedre med i den sidste time. Chris Sørensen reducerede til 1-3 på frispark efter 26 minutter, mens Viborg fem minutter efter pausen scorede opgørets sidste mål til 4-1.

- Det var en svær start. Vi har mange nye spillere, og det var tydeligt, at vi lige skulle bruge den første halve time til at finde os til rette, siger Freja-træner Jesper Melskens.

- Men herefter spiller vi os faktisk til nogle fine chancer og skal også score mere end et mål. Men man kan ikke sige noget til, at Viborg vinder. De er nedrykkere fra Danmarksserien og har mere erfaring end os, siger Jesper Melskens, der havde fire U19-spillere i startopstillingen og en enkelt på bænken.

Han føler sig dog overbevist om, at Randers Freja nok skal komme bedre med, som sæsonen skrider frem.

- Vi har ikke så meget erfaring og alder på vores hold, men når stammen på holdet først får lov at spille sammen weekend efter weekend, skal det nok blive bedre, siger Jesper Melskens.

Til hjemmekampen på lørdag klokken 12 mod Vildbjerg bliver holdet styrket af, at Rasmus Hoelgaard, som har været på jagt efter en ny klub henover sommeren, alligevel har bestemt sig for at spille videre i Freja.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];