Annonce
Randers

Christian Brøns: Flytning af p-pladser i Trangstræde står fast

De forretningsdrivende i Trangstræde er godt sure over, at de står til at miste p-pladserne lige foran døren. I stedet er der en busholdeplads på vej. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Formanden for kommunens udviklingsudvalg går gerne i dialog med de personer, der bliver berørt af planerne om en ny busterminal.
Annonce

Randers: Stemningen var på kogepunktet, da Randers Amtsavis onsdag konfronterede butiksfolket i Trangstræde med byrådets planer for en ny busterminal.

Det var især nedlæggelsen af parkeringspladserne i umiddelbar nærhed af butikkerne i Trangstræde, der fik flere af de forretningsdrivende op i det røde felt.

Formand for udviklingsudvalget i Randers Kommune, Christian Brøns (V), siger, at de voldsomme reaktioner gør indtryk.

- Det betyder noget, når folk reagerer på den måde. Men man må huske, at vi stadig er i en tidlig fase af, hvordan den kommende busterminal skal se ud. Vi er selvfølgelig interesseret i at gå i dialog med personer, der må blive berørt af planerne, nu og på længere sigt, siger Christian Brøns.

Han slår dog fast, at dødsdommen over parkeringspladserne i Trangstræde er en kendsgerning. Folk må finde et andet sted at stille deres biler i fremtiden.

- Der bliver oprettet parkeringspladser et andet sted. Det mest konkrete, jeg kan sige, er, at det bliver inden for rammerne af Byen til Vandet, siger Christian Brøns.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce