Annonce
Randers Cimbria

Cimbria-direktør arbejder frem mod næste sæson: Burgess knæproblemer kan stoppe karrieren

Charlie Burgess er en af de spillere, hvor fremtiden i Randers Cimbria i øjeblikket er uvis. Det gælder også cheftræner Jimmy Moore. Foto: Kim Haugaard

Sportsdirektør Morten Hansen blåstempler Randers Cimbrias fjerdeplads og tager nu hul på arbejdet frem mod næste sæson, hvor det i øjeblikket kun er sikkert, at tre spillere er på kontrakt. Blandt andet skal cheftræner Jimmy Moore evalueres og

Annonce

Randers: Efter en sæson, hvor højdepunkterne blandt andet tæller to sejre mod suveræne Bakken Bears og en kvartfinalesejr over Svendborg Rabbits, var det mandag aften slut for Randers Cimbria.

Foran et talstærkt og medlevende randrusiansk publikum måtte kronjyderne tage til takke med et nederlag på 92-101 til Team FOG Næstved i tabernes finale.

Dermed glippede muligheden for at gentage sidste års bronzemedaljer, men slutplaceringen får ingen panderynker frem i klubben. Taget placeringen som nummer fem i grundspillet, værst af alle Pro A-klubberne, var det faktisk ikke så ringe endda.

- Hvis man sammenligner med sidste år og har en forventning om, at vi skulle have bronze igen, er sæsonen jo ikke godkendt, men det er absolut fornuftigt at slutte i top fire taget vores midler i betragtning, siger Morten Hansen, sportsdirektør i Randers Cimbria, som fremhæver kontinuiteten, når sæsonens afgørende faktor skal udpeges.

- Vi havde kun 3-4 nye spillere, så stammen var nogenlunde den samme som i sidste sæson. Det giver mere stabilitet omkring holdet. Det tog dog lidt tid at vænne sig til en ny træner, fordi spillerne lige skulle lære hans måde at spille basketball på, siger sportsdirektøren med henvisning til, at Jimmy Moore forud for sæsonen erstattede Erik Olson på trænerbænken.

Annonce

Tvivlsom Charlie

I sin tid skrev Jimmy Moore under på en et-årig kontrakt, så det er ikke udelukket, at klubben igen skal ud og finde en ny træner forud for næste sæson.

- Vi har ikke en aftale på plads. Vi skal først snakke med Jimmy og evaluere sæsonen. Der skal vi høre hans synspunkter, og han skal høre vores, og så må vi se, hvad der sker, siger Morten Hansen.

Der bliver generelt travlt hos sportsdirektøren de kommende måneder, hvor det kun med sikkerhed ligger fast, at Chris Nielsen, Marinus Mouboe og Devon Thomas fortsætter i blå og hvidt.

De mulige forlængelser, afgange eller nyindkøb bliver ordnet en ad gangen, så klubben hele tiden ved, hvad der er behov for.

Men én, som Randers Cimbria med sikkerhed gerne så fortsætte, er klubikonet Charlie Burgess. En knæskade betød dog, at power forwardens første minutter i sæsonen først kom i slutningen af januar, og de helbredsmæssige udfordringer kan få betydning for næste sæson.

- Den skade var der nærmest ingen, der troede, han ville komme tilbage fra. Havde det været alle andre end Charlie, var de nok også blevet sendt hjem, men han har været i klubben i mange år og betyder meget for os.

- Det hænger lidt i vejret, om Charlie kan fortsætte, eller om han vælger at gå andre veje, fordi vi stadig ikke ved, om hans knæ kan holde til at spille. Han skal igennem nogle undersøgelser og så selv mærke efter, om han vil og kan fortsætte, siger Morten Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce