Annonce
Randers Cimbria

Cimbria-direktør arbejder frem mod næste sæson: Burgess knæproblemer kan stoppe karrieren

Charlie Burgess er en af de spillere, hvor fremtiden i Randers Cimbria i øjeblikket er uvis. Det gælder også cheftræner Jimmy Moore. Foto: Kim Haugaard

Sportsdirektør Morten Hansen blåstempler Randers Cimbrias fjerdeplads og tager nu hul på arbejdet frem mod næste sæson, hvor det i øjeblikket kun er sikkert, at tre spillere er på kontrakt. Blandt andet skal cheftræner Jimmy Moore evalueres og

Randers: Efter en sæson, hvor højdepunkterne blandt andet tæller to sejre mod suveræne Bakken Bears og en kvartfinalesejr over Svendborg Rabbits, var det mandag aften slut for Randers Cimbria.

Foran et talstærkt og medlevende randrusiansk publikum måtte kronjyderne tage til takke med et nederlag på 92-101 til Team FOG Næstved i tabernes finale.

Dermed glippede muligheden for at gentage sidste års bronzemedaljer, men slutplaceringen får ingen panderynker frem i klubben. Taget placeringen som nummer fem i grundspillet, værst af alle Pro A-klubberne, var det faktisk ikke så ringe endda.

- Hvis man sammenligner med sidste år og har en forventning om, at vi skulle have bronze igen, er sæsonen jo ikke godkendt, men det er absolut fornuftigt at slutte i top fire taget vores midler i betragtning, siger Morten Hansen, sportsdirektør i Randers Cimbria, som fremhæver kontinuiteten, når sæsonens afgørende faktor skal udpeges.

- Vi havde kun 3-4 nye spillere, så stammen var nogenlunde den samme som i sidste sæson. Det giver mere stabilitet omkring holdet. Det tog dog lidt tid at vænne sig til en ny træner, fordi spillerne lige skulle lære hans måde at spille basketball på, siger sportsdirektøren med henvisning til, at Jimmy Moore forud for sæsonen erstattede Erik Olson på trænerbænken.

Tvivlsom Charlie

I sin tid skrev Jimmy Moore under på en et-årig kontrakt, så det er ikke udelukket, at klubben igen skal ud og finde en ny træner forud for næste sæson.

- Vi har ikke en aftale på plads. Vi skal først snakke med Jimmy og evaluere sæsonen. Der skal vi høre hans synspunkter, og han skal høre vores, og så må vi se, hvad der sker, siger Morten Hansen.

Der bliver generelt travlt hos sportsdirektøren de kommende måneder, hvor det kun med sikkerhed ligger fast, at Chris Nielsen, Marinus Mouboe og Devon Thomas fortsætter i blå og hvidt.

De mulige forlængelser, afgange eller nyindkøb bliver ordnet en ad gangen, så klubben hele tiden ved, hvad der er behov for.

Men én, som Randers Cimbria med sikkerhed gerne så fortsætte, er klubikonet Charlie Burgess. En knæskade betød dog, at power forwardens første minutter i sæsonen først kom i slutningen af januar, og de helbredsmæssige udfordringer kan få betydning for næste sæson.

- Den skade var der nærmest ingen, der troede, han ville komme tilbage fra. Havde det været alle andre end Charlie, var de nok også blevet sendt hjem, men han har været i klubben i mange år og betyder meget for os.

- Det hænger lidt i vejret, om Charlie kan fortsætte, eller om han vælger at gå andre veje, fordi vi stadig ikke ved, om hans knæ kan holde til at spille. Han skal igennem nogle undersøgelser og så selv mærke efter, om han vil og kan fortsætte, siger Morten Hansen.

Annonce
Randers For abonnenter

DFs byrådsmedlem vil ikke vaccineres mod covid-19: - Jeg er for ung til at agere forsøgsperson og vil ikke lade mig presse til at blive stukket

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Jyske Bank er tæt på at være klar til at rykke ind i sit nye, bæredygtige randersdomicil

Randers FC For abonnenter

Timing, ambitionsniveau og erstatninger? Søren Pedersen går i dybden med profilsalg

Randers

Corona-tiden har været god for Lillebjørn

Randers For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Randers

Alarm 112

Kedelig stigning i trafikken: Flere forsøgte at liste branderten hjem

Sport For abonnenter

Roser, nyopdagelse og oplagte punkter at forbedre: Ole Bitsch evaluerer testsejren mod Horsens

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: Randers HK trak fra Horsens til sidst

Randers

Borgmesterløfte: Plan for parkering er lige på trapperne - men ikke alle kan få en p-plads lige uden for døren

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Randers FC

Officielt: Randers FC sælger Greve

Navne For abonnenter

Ellen er en særdeles frisk 100-årig: Var købmandskone, da karlene mødtes for at spise om kap i flødeboller

Randers FC

Medie: Mathias Greve er til lægetjek i anden Superliga-klub

Annonce