Annonce
Randers Cimbria

Cimbria-direktør om top 4-mål: - Det er fordi, jeg er jyde

Brantley Bynum har smidt 234 point i kurven i efterårets 14 kampe, hvilket gør ham til den mest scorende på Cimbria-mandskabet inden årets sidste kamp mod Værløse. Arkivfoto: Annelene Petersen
Hvis Randers Cimbria vinder søndag eftermiddag over Værløse, kan kronjyderne som minimum fejre nytåret på en andenplads i ligaen. Sportsdirektør, Morten Hansen, godkender efteråret, men nægter at opjustere målsætningen, som er en plads i forårets semifinaler.
Annonce

Randers: 12 sejre af 15 mulige. 24 point. En etableret del af toppen.

Sådan ser efterårets sportslige bundlinje ud for Randers Cimbria, hvis de ellers formår at vinde årets sidste kamp mod Værløse fra Pro B søndag eftermiddag.

Et efterår, der har budt på en historisk vinderstime og ny pointrekord i klubben, da det blev til hele 131 af slagsen i den seneste sejr over BK Amager, men det får ikke sportsdirektør, Morten Hansen, til at lette fra mulden.

- Overordnet set er vi tilfredse, hvis efteråret ender med 24 point, men vi smed to point i Næstved, som vi ikke burde, mens vi også kan ærgre os over, at vi ikke var skarpe nok til sidst i Bakken. Det har været fint, men det er ikke halvvejs, det tæller, siger Morten Hansen.

Annonce

Uændret målsætning

I toppen af Basketligaen er Randers Cimbria stukket af sammen med Bakken Bears og Horsens IC, men trods udsigten til kronjysk nytårsfest solidt plantet i top 3, vil sportsdirektøren ikke opjustere forventningerne til sæsonen.

Semifinalerne er fortsat målet.

- Jeg bliver aldrig amerikaner og siger, at vi vinder medaljer hvert år, for der kan ske så meget. Får vi en enkelt skade, har vi ikke økonomien til at have samme kvalitet på bænken, og derfor skal meget gå op i en højere enhed, hvis vi skal vinde DM-guld til foråret. Vi skal være i top 4 år efter år, og så må vi se, hvor sjovt det bliver, fortæller Morten Hansen.

Men Horsens og selv Bakken Bears har vist sig at være til at slå i denne sæson, så hvorfor skal I ikke have en målsætning om at spille finaleserie til foråret?

- Det er fordi, jeg er jyde. Du får mig til at sige, at vi kommer i top 4, og når det sker, så tager vi den kamp for kamp, fastslår Morten Hansen.

Annonce

Ingen udsigt til forstærkning

For danske basketklubber er det muligt at hente spillere ind i truppen indtil 10. januar, men det ser ikke ud til, at cheftræner Jimmy Moore får flere kort på hånden i foråret.

Ifølge Morten Hansen rækker økonomien i hvert fald ikke til at hente forstærkninger.

- Jeg tror ikke, at der kommer til at ske noget hos os. I så fald skal der komme en eller anden fantastisk spiller og samtidigt en, som har lyst til at betale hans løn. Der er under ingen omstændigheder plads i det nuværende budget, lyder det.

Der er tipoff til opgøret mellem Randers Cimbria og Værløse søndag klokken 15.00 i Arena Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kom så Danmark – vi kan godt!

Randers For abonnenter

Beboere savner bussen i Helstrup og Øster Velling: - De har taget vores livsnerve fra os

Annonce