Annonce
Sport

Cimbria forlænger med to kendte ansigter: Arbejder på at få flere retur

Brantley Bynum (til højre) har skrevet under på en ny kontrakt med Randers Cimbria, så han efter sommerferien tager hul på sin tredje sæson i klubben. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Brantley Bynum og Adjehi Baru skal også tørne ud for Randers Cimbria i den kommende sæson. Derudover arbejder klubben på at hente flere af profilerne fra den forgangne successæson retur.
Annonce

Randers: Der er fortsat lang tid til, at Basketligaen giver bolden op i starten af oktober, men i Randers Cimbria er de i fuld sving med at forberede sig til ligastarten, hvor den coronaforkortede sæsons sølvmedaljer skal forsvares.

Til det projekt har klubben forlænget aftalerne med Brantley Bynum og Adjehi Baru.

- Det er to gode spillere og personligheder, og det er altid rart at have kontinuitet i spillermaterialet, siger sportsdirektør Morten Hansen.

Den kommende sæson bliver Brantley Bynums tredje i Randers Cimbria, hvor han det forgangne år snittede flest minutter af alle på holdet og tredjeflest point og rebounds.

- Bynum kom som helt grøn, men har ydet godt hvert år. Det har været lidt op og ned, men han er en stabil og god spiller, som vi er glade for. Derudover er han et godt menneske, som fungerer i truppen og er en af dem, som andre kan støtte sig til, forklarer Morten Hansen.

Adjehi Barus tid i Randers Cimbria indtil nu er af en noget anden karakter. Den 206-centimeter høje centerspiller blev hentet i foråret, hvor det kun blev til fem kampe med 14 minutter i snit, inden sæsonen blev lukket ned.

- Da der nok er størst sandsynlighed for, at JJ (Jonathan Jeanne, red.) finder noget andet, skal vi have noget størrelse. Baru kom jo til klubben, fordi vi kunne se noget i ham, og det er det, som vi nu binder ham op på, lyder det fra Morten Hansen.

Annonce

50-50 med profil

Brantley Bynum og Adjehi Baru gør Chris Nielsen, Casper Stage, Anton Hansen og Oscar Alm selskab som de spillere, der indtil videre har kontrakt i den kommende sæson, men der bliver arbejdet på at få flere af spillerne fra sølvsæsonen retur.

- Vi snakker med Josh Fortune og vil gerne have ham tilbage, men det er 50-50 lige nu. Det samme med Rasmus Bach, som vil give besked inden for et par uger, siger Morten Hansen.

- Som det ser ud lige nu, kommer Corey Silverstrom ikke tilbage, og vi har heller ikke haft kontakt med Alan Voskuil, tilføjer sportsdirektøren.

Derudover fortsætter Oliver Strøh karrieren hos Svendborg Rabbits, hvor den tidligere Cimbria-cheftræner Jimmy Moore har skrevet kontrakt.

Det står allerede klart, at sidste sæsons assistenttræner og tidligere profil i klubben, Charlie Burgess, skal erstatte sin landsmand på bænken som en del af et trænerteam, men det er ikke helt afklaret, hvem han skal samarbejde med om taktikken.

- Vi har næsten trænerteamet på plads, men kontrakten er ikke underskrevet endnu. Der har været lidt frem og tilbage, så vi kan ikke melde noget ud endnu, siger Morten Hansen.


Brantley Bynum og Adjehi Baru er to gode spillere og personligheder, og det er altid rart at have kontinuitet i spillermaterialet.

Morten Hansen, sportsdirektør i Randers Cimbria
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Dét har vi lært af testkampene: Profiler skal slås for spilletid

Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce