Annonce
Sport

Cimbria forstærker truppen med amerikaner

Dee Franklin spillede collegebasket i Texas, men blev ikke draftet til NBA. Foto: Randers Cimbria

Randers Cimbria har første amerikaner på plads i truppen i form af Dee Franklin, der i sidste sæson spillede i Portugal. Han bliver dog langt fra den eneste forstærkning denne sommer.

Randers: Randers Cimbria er i disse dage i gang med at gøre holdet klar til den kommende sæson.

Tidligere på måneden kunne Morten Hansen og co. præsentere en ny amerikansk træner i form af Jimmy Moore, der har en fortid som spiller i den danske Basketliga.

Nu kan Randers Cimbria også præsentere en ny amerikansk spiller. Klubben oplyser nemlig, at de har skrevet kontrakt med forwarden Dee Franklin.

Han kommer til Randers Cimbria fra den portugisiske klub Esguira. Her var han med til at spille holdet til slutspilsfinalen i Portugal, som de dog tabte.

Dee Franklin imponerede stort i den portugisiske liga, hvor han snittede 24 point og 8,7 rebounds i sidste sæson.

Randers Cimbrias sportschef er da også glad for forstærkningen af den 196 centimeter høje forward.

- Vi har mistet nogle af de amerikanske profiler, vi havde i sidste sæson, og her skal Dee Franklin gå ind og erstatte dem. Jeg tror på, han kan blive en stor profil for os, siger Morten Hansen.

- Det er ikke en spiller, jeg personligt har det store kendskab til, men vores nye træner Jimmy Moore fik ham anbefalet af en agent, så det bliver forhåbentlig godt.

Annonce

Flere spillere på vej

Randers Cimbria har nu over halvdelen af holdet til næste sæson på plads.

En stamme af danske spillere fortsætter i klubben. Chris Nielsen, Marinus Mouboe, Casper Stage, Anton Hansen og Simon Selmann vil altså også være at finde i klubben efter sommerferen, ligesom rutinerede Charlie Burgess også har forlænget samarbejdet med den kronjyske klub.

Morten Hansen kan afsløre, at der er flere spillere på vej til klubben.

- Vi får fire nye spillere, som vi vil præsentere løbende i den kommende tid. Sammen med Mike Nielsen og Jimmy Moore, synes jeg vi har fundet et tilfredsstillende hold til næste sæson, siger sportschefen.

Til gengæld må Randers Cimbria også sige farvel til et par af profilerne fra sidste sæson.

Klubben har allerede meldt ud, at Deuce Bello ikke er en del af planerne, og meget tyder på, at det samme gør sig gældende for to af holdets største profiler i sidste sæson Kyndahl Hill og Devon Thomas.

- Vi har tilbudt dem nye kontrakter, men de er ikke vendt tilbage. Kyndahl Hills agent mener, at han skal prøve en større klub, og Devon Thomas vil selv prøve noget andet. Vi ville gerne have forlænget med de to spillere, men vi kan jo ikke blive ved med at vente på dem, siger Morten Hansen om de to amerikanere, der stadig ikke har fundet en anden klub.

Randers Cimbria åbner sæsonen den 28. september med en udekamp mod Værløse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce