Annonce
Sport

Cimbria hyrer manden bag Mo'Rice: - Jeg skal banke hovedet i muren 100 gange, inden jeg giver op

Mo Lykke Karim, der ejer Mo'Rice i Dytmærsken, er sponsor i Randers Cimbria, og han har fået ansvaret for at udvide netværket i den kronjyske basketklub. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Cimbria håber, at Mo Lykke Karim, der er indehaver af madstedet Mo'Rice, også kan sælge sponsorater. Han er blevet ansat som sponsoransvarlig og har store ambitioner for det kronjyske basketprojekt. Jeg håber, at folk om 10 år kigger tilbage og konstaterer, at Mo flyttede Cimbria til et nyt sted, lyder det fra manden bag Mo'Rice.

Basketball: Et kendt madansigt i Randers skal skaffe flere sponsorkroner til Randers Cimbria.

Klubben har ansat Mo Lykke Karim, der er indehaver spisestedet Mo'Rice, som sponsoransvarlig, og opgavebeskrivelsen er lige ud ad landevejen.

Han skal skaffe flere sponsorkroner til klubben, og ifølge Cimbria-sportsdirektør, Morten Hansen, er det et område, hvor der er god mulighed for at flytte klubben i en positiv retning.

Annonce

- Vores samarbejdspartnere er personlige relationer, men vi har ikke været gode til at komme rundt til andre. Vi har alt for få samarbejdspartnere, men jeg tror på, at Mo er den rigtige til at ændre på det. Han er en ildsjæl, og det har vi brug for, fortæller Morten Hansen.

Støtte til lokalsamfundet

Mo Lykke Karim er blandt de få, som aktuelt støtter den kronjyske basketklub.

Han flyttede sit madkoncept til Randers for to år siden, men selv om bopælen stadig er i Aarhus, har det været vigtigt for ham at støtte det lokalsamfund, som hans kunder er en del af.

- Jeg ønsker at støtte det område, som min forretning er en del af. Der er ikke så mange penge i Cimbria, og jeg er nervøs for, at klubben næsten udelukkende er bygget op omkring Morten Hansen. Den skal bygges op omkring flere personer og have den opmærksomhed, som den fortjener, lyder det fra Mo Lykke Karim.

Aktuelt har han kun madstedet i Randers, men han har tidligere serveret mad i Aarhus, og de seneste seks år har han også været en del af sponsorkredsen hos Cimbrias rivaler fra Bakken Bears. Et sponsorat, som fortsætter trods ansættelsen i Randers Cimbria.

- Nogle vil sige det er underligt, men det vigtigste for mig er at løfte sporten og øge interessen. Åbner jeg en butik i Horsens næste år, så støtter jeg også dem, fortæller Mo Lykke Karim.

Annonce

Store ambitioner

Den primære opgave for Mo Lykke Karim bliver at udvide klubbens sponsorkreds, men han skal også være med til at løfte klubbens eventdel for at skabe en bedre oplevelse for både tilskuere og sponsorer.

Randers Cimbria har aldrig tidligere lykkedes med at lande et stort sponsorat, men det er lige netop målet for den nye mand.

- Jeg drømmer om at få nogle store sponsorer ind. Mange siger, at de støtter de lokale foreninger, og jeg vil give dem mulighed for at sætte handling bag ordene. Der er sindssygt mange penge i sport, og jeg vil flytte nogle af dem over i basketball. På sigt vil jeg øge indtægterne i Randers Cimbria med et millionbeløb, fortæller Mo Lykke Karim.

Der er rift om sponsorerne i Randers. Tænker du ikke, at du har sat dig en svær opgave?

- Jeg elsker udfordringer. Jeg føler ikke, at folk har været dygtige nok i Randers Cimbria indtil nu, og det har jeg også været åben omkring. Vi skal løse det sammen, og jeg skal banke hovedet i muren 100 gange, inden jeg giver op. Jeg håber, at folk om 10 år kigger tilbage og konstaterer, at Mo flyttede Cimbria til et nyt sted, lyder det fra Mo Lykke Karim, der allerede er begyndt i Randers Cimbria, hvor timetallet kommer til at variere, så det stadig er muligt at passe butikken i Dytmærsken.

Annonce

Tættere på Bakken

Morten Hansen vil ikke ud med, hvad klubbens sponsorindtægter aktuelt lyder på, men ansættelsen af Mo Lykke Karim har givet ham tro på en markant stigning i fremtiden.

- Jeg vil gerne øge indtægterne fra samarbejdspartnere med 50 procent på sigt. Det løser vi ikke over de næste måneder, men jeg tror på, at det er muligt over nogle år, siger Morten Hansen.

Er den her satsning for at sikre den fremtidige eksistens, eller handler det om at blive en endnu større udfordrer til Bakken Bears?

- Forhåbentlig det sidste. Det er i hvert fald planen, fastslår Morten Hansen.

Randers Cimbria møder lørdag eftermiddag theView Copenhagen.

Annonce
Randers For abonnenter

Guide til køb af juletræet: Her kan du få gode ideer, hvis du er på jagt efter julens populære grantræ

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Opdateret: Broslagsmål endte med at skille Kjærsgaard fra de konservative - dermed er det også et farvel til vigtige poster

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

VIA-elev fremviste falsk coronapas i undervisningen: Så bankede politiet på hendes dør

Randers

Betonblokkene lå spredt ud over E45: Spentrup-chaufførs lastbil mistede al strøm og forårsagede omfattende uheld

Lyt: Simba Hansens jagt på sin redningsmand og sit navns betydning

Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Erhverv

Jeanne glæder sig til at hente sit nyeste køb hjem fra grænsen: En lyserød truckerdrøm er gået i opfyldelse

Randers

Flytning af lyntestcenter i Randers skaber jubel blandt podere: Rykker ind i varmen på Falckstationen

Boligsalget slår sidste år flere uger inden årsskiftet

Randers

Politisk julebombe: Christina Kjærsgaard forlader Konservative og bliver byrådsmedlem for Østbroen

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Julemænd på motorcykler mødt af smil og vink: Se videoen af de festlige fyre, som spredte glæde og larm på regionshospitalet

Annonce