Annonce
Sport

Cimbria hyrer manden bag Mo'Rice: - Jeg skal banke hovedet i muren 100 gange, inden jeg giver op

Mo Lykke Karim, der ejer Mo'Rice i Dytmærsken, er sponsor i Randers Cimbria, og han har fået ansvaret for at udvide netværket i den kronjyske basketklub. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Cimbria håber, at Mo Lykke Karim, der er indehaver af madstedet Mo'Rice, også kan sælge sponsorater. Han er blevet ansat som sponsoransvarlig og har store ambitioner for det kronjyske basketprojekt. Jeg håber, at folk om 10 år kigger tilbage og konstaterer, at Mo flyttede Cimbria til et nyt sted, lyder det fra manden bag Mo'Rice.

Basketball: Et kendt madansigt i Randers skal skaffe flere sponsorkroner til Randers Cimbria.

Klubben har ansat Mo Lykke Karim, der er indehaver spisestedet Mo'Rice, som sponsoransvarlig, og opgavebeskrivelsen er lige ud ad landevejen.

Han skal skaffe flere sponsorkroner til klubben, og ifølge Cimbria-sportsdirektør, Morten Hansen, er det et område, hvor der er god mulighed for at flytte klubben i en positiv retning.

Annonce

- Vores samarbejdspartnere er personlige relationer, men vi har ikke været gode til at komme rundt til andre. Vi har alt for få samarbejdspartnere, men jeg tror på, at Mo er den rigtige til at ændre på det. Han er en ildsjæl, og det har vi brug for, fortæller Morten Hansen.

Støtte til lokalsamfundet

Mo Lykke Karim er blandt de få, som aktuelt støtter den kronjyske basketklub.

Han flyttede sit madkoncept til Randers for to år siden, men selv om bopælen stadig er i Aarhus, har det været vigtigt for ham at støtte det lokalsamfund, som hans kunder er en del af.

- Jeg ønsker at støtte det område, som min forretning er en del af. Der er ikke så mange penge i Cimbria, og jeg er nervøs for, at klubben næsten udelukkende er bygget op omkring Morten Hansen. Den skal bygges op omkring flere personer og have den opmærksomhed, som den fortjener, lyder det fra Mo Lykke Karim.

Aktuelt har han kun madstedet i Randers, men han har tidligere serveret mad i Aarhus, og de seneste seks år har han også været en del af sponsorkredsen hos Cimbrias rivaler fra Bakken Bears. Et sponsorat, som fortsætter trods ansættelsen i Randers Cimbria.

- Nogle vil sige det er underligt, men det vigtigste for mig er at løfte sporten og øge interessen. Åbner jeg en butik i Horsens næste år, så støtter jeg også dem, fortæller Mo Lykke Karim.

Annonce

Store ambitioner

Den primære opgave for Mo Lykke Karim bliver at udvide klubbens sponsorkreds, men han skal også være med til at løfte klubbens eventdel for at skabe en bedre oplevelse for både tilskuere og sponsorer.

Randers Cimbria har aldrig tidligere lykkedes med at lande et stort sponsorat, men det er lige netop målet for den nye mand.

- Jeg drømmer om at få nogle store sponsorer ind. Mange siger, at de støtter de lokale foreninger, og jeg vil give dem mulighed for at sætte handling bag ordene. Der er sindssygt mange penge i sport, og jeg vil flytte nogle af dem over i basketball. På sigt vil jeg øge indtægterne i Randers Cimbria med et millionbeløb, fortæller Mo Lykke Karim.

Der er rift om sponsorerne i Randers. Tænker du ikke, at du har sat dig en svær opgave?

- Jeg elsker udfordringer. Jeg føler ikke, at folk har været dygtige nok i Randers Cimbria indtil nu, og det har jeg også været åben omkring. Vi skal løse det sammen, og jeg skal banke hovedet i muren 100 gange, inden jeg giver op. Jeg håber, at folk om 10 år kigger tilbage og konstaterer, at Mo flyttede Cimbria til et nyt sted, lyder det fra Mo Lykke Karim, der allerede er begyndt i Randers Cimbria, hvor timetallet kommer til at variere, så det stadig er muligt at passe butikken i Dytmærsken.

Annonce

Tættere på Bakken

Morten Hansen vil ikke ud med, hvad klubbens sponsorindtægter aktuelt lyder på, men ansættelsen af Mo Lykke Karim har givet ham tro på en markant stigning i fremtiden.

- Jeg vil gerne øge indtægterne fra samarbejdspartnere med 50 procent på sigt. Det løser vi ikke over de næste måneder, men jeg tror på, at det er muligt over nogle år, siger Morten Hansen.

Er den her satsning for at sikre den fremtidige eksistens, eller handler det om at blive en endnu større udfordrer til Bakken Bears?

- Forhåbentlig det sidste. Det er i hvert fald planen, fastslår Morten Hansen.

Randers Cimbria møder lørdag eftermiddag theView Copenhagen.

Annonce
Randers For abonnenter

50 lejere skal have ny udlejer: Lokal investor overtager markant investeringsejendom i det centrale Randers

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Stadig 25 mand i gang med brandslukning i kæmpe affaldsbunke: Men der er godt nyt

Randers For abonnenter

Egons gamle gasfyr og resten af forstaden er røget bag i fjernvarmekøen: Disse tre landsbyer vil Verdo regne på i stedet

Randers

Fra store planer til tvivlsomme byggerier: Sådan er det gået med Randers-eventyret i Kina

Randers

Kæledyrskonflikt førte til trusler om at skyde politiet med oversavet jagtgevær: Nu har gerningsmanden fået sin dom

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Randers

Med drone og HazMat-suits får beredskabet styr på branden i 100 ton affald: Se video af slukningsarbejdet her

Leder For abonnenter

Dagligt mere end 1000 biler på villavej: Vi forventer, at kommunen finder en løsning

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Randers

Se video: Voldsom bilbrand sendte store mængder røg ind over motorvejen

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Randers

Verdenskendt Google-bil ruller ind på Rådhustorvet: Del dit bedste Street View-øjeblik med os

Sport For abonnenter

Kniven for struben, bortvist cheftræner og parløb i toppen: De lokale serieklubber positionerer sig til slutspurten

Randers

Så du dem? Klatrere rappellede ned fra Amtsavisens tag

Annonce