Annonce
Sport

Cimbria storsejrer mod Pro B-dukse

Randers Cimbria kan fortsat have det smil på. Lørdag vandt de for femte gang i træk i ligaen. Arkivfoto: Lars Rasborg
Randers Cimbria træk først fra Herlev Wolfpack efter pausen, men i komfortabel stil blev det til den femte ligasejr på stribe.
Annonce

Basketball: Herlev Wolfpack har været det bedste af de fem Pro B-hold indtil videre i sæsonen, men mod Pro A-holdene er det endnu ikke blevet til point.

Lørdag eftermiddag forsøgte de at få noget med hjem fra Arena Randers, men randrusianerne var for stærke og vandt den femte ligasejr i træk med overbevisende 100-78.

De sjællandske gæster var ellers foran efter første periode, hvor Randers Cimbria havde for mange afslutninger, der ikke endte i kurven, men i anden periode fik randrusianerne tippet føringen i deres favør, og så blev tredje periode ellers spillet med en stærk Fenton Bradley Jr., og han blev suppleret af nogle flotte treere fra Chris Nielsen, Tyre Gathright og David Crisp.

Annonce

Alle på tavlen

Inden sidste periode havde Randers Cimbria opbygget et forspring på 15 point, og så var der plads til at vise dunks og få hele holdet på tavlen i de sidste ti minutter.

Oscar Alm scorede kampens sidste to point, og dermed var samtlige Cimbria-spillere på scorekortet lørdag eftermiddag.

Med sejren holder Randers Cimbria fast i andenpladsen med to point ned til Svendborg, som endda har spillet en kamp mere end kronjyderne.

Cimbrias næste kamp er på lørdag mod BK Amager.

Kampen i tal

Basketligaen

Randers Cimbria - Herlev Wolfpack 100-78 (39-33)

Periodecifre: (19-22), (20-11), (32-23), (29-22).

Randers Cimbria: Fenton Bradley Jr. 22, Brantley Bynum 16, Chris Nielsen 15, David Crisp 12, Reginald Kissoonlal 11, Tyre Gathright 10, Jacob Hoffman 8, Baru Adjehi 2, Anton Hansen 2 og Oscar Alm 2. 

Topscorere for Herlev: August Haas 20 og Andreas Meilby 14.

Rebounds: Cimbria 54, Herlev 38.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kragballe genopstod og gik forrest i Forum: Dét sagde Randers HK-lejren efter sejren

Annonce