Annonce
Østjylland

Cittaslow med nye idéer

Årsmødet holdes i Den Gamle Biograf som her ved tidligere lejlighed. Privatfoto

Ingen Gintberg men fokus på foreningens fremtidige indsats.

Mandag den 9. marts mødes CittaSlow-interesserede borgere fra Mariagerfjord Kommune i Mariager til et festligt årsmøde 2015 i Den Gamle Biograf.

»Og denne gang er der ingen Gintberg«, fortæller formand Mette Bay Velling. Til gengæld bliver mødet fyldt med idéer til aktiviteter i byen og kommunen, som medlemmerne kan kommentere og prioritere.

»Der kommer lidt muntre overraskelser undervejs, men fokus vil ligge på foreningens fremtidige indsats«, fortsætter Mette Bay Velling.

Blandt idéerne nævner hun en ny, kommende Rosenhave, der skal understrege byens kendthed som Rosernes By. Ikke kun til glæde for borgerne i Mariager selv og turisterne, men også fordi der om et par år holdes et internationalt Rosenkonvent i Danmark. Der regner man med at kunne få en del omtale af både byen og kommunen.

»Fremme af kendskabet til lokale produkter både i byen og i hele kommunen - En Cittaslow dag med fokus på lokalt producerede varer - er også et tiltag til debat. Mere kunst i byen, en revideret plan for byens beplantning og grønne områder, en årlig korfestival eller udendørs koncert eller en klosterdag med fokus på historien, klostermad og -drikke og marked er blot nogle af idéerne«, fortæller Mette Bay Velling.

»Men«, understreger hun, »derudover er CittaSlow naturligvis fortsat involveret i alle de allerede eksisterende aktiviteter i byen sammen med handelsstanden, turistforeningen, andre foreninger og Visit Mariagerfjord.Det er jo bosætning, øget handel og flere gæster i kommunen som er foreningens hovedsigte«.

»Vi prøver for første gang at lave en form for vejledende afstemning om idéerne bl.a. via deltagernes egne smartphones, så deltagerne må gerne tage den med til mødet«, tilføjer Mette Bay Velling, der håber på et stort og veloplagt fremmøde.

CittaSlow årsmødet har også beretning og valg på programmet. Fornyelse eller tegning af nyt medlemsskab kan allerede nu ske fra foreningens hjemmeside, www.cittaslow-mariager.dk, med Mobile Pay eller via kontooverførsel, NemID/Netbank , men også ved henvendelse til Mariager Turistkontor mandag - fredag kl. 10-15. Medlemsskab koster 100 kr. og giver også adgang til årsmødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce