Annonce
Randers

Cityforening giver maleri i gave til nye medlemmer

Nye medlemmer i Randers City får et maleri i gave, når de melder sig ind., Det er Hanne Koch (til højre), der har malet billederne. Her ses hun sammen med citychef Mette Bræmer-Jensen. Foto: Randers City

Via sammenhold i Randers City er der samlet sponsorater, så Hanne Koch har kunnet kreeret kunstværker, som nye medlemmer får i gave, når de melder sig ind.

Randers: Via sammenhold mellem Randers Citys medlemmer skal det gøres attraktivt for potentielle nye kunder i butikken. Nye medlemmer får nemliget maleri fra kunstner Hanne Kochs hånd, når de melder sig ind i Randers City.

Citychef Mette Bræmer-Jensen blev overrasket, da kunstner Hanne Koch forleden kom op ad trappen, medbringende 22 malerier. Hun havde også Karen Smed fra butikken Girl og Helle Poulsen fra Byens Garngalleri med.

Hanne Koch, der ejer Galleri Randers, har taget initiativet til at male billeder, som foreningens medlemmer har sponsoreret, og som skal gives i gave til nye medlemmer af foreningen. - Det sammenhold, vi har i Randers City, vil vi gerne dele med andre, siger Hanne Koch.

Karen Smed og Helle Poulsen er to af de 22, der har sponsoreret et billede til formålet, som er at få de butikker i byen, som ikke er medlem, til at blive medlem i Randers City ved at vise det sammenhold og gode samarbejde, der er mellem medlemmerne og Randers City Forening. - Det er en invitation til at komme med i klubben, siger Karen Smed. Hun har mellem alle Hanne Kochs billeder valgt et i solskinsfarver. Hanne Koch fortæller, at der har været rigtig stor opbakning til ideen imellem medlemmerne og pointerer, at hvis hun havde haft tiden til det, havde hun også nået at lave mange flere, da der er andre medlemmer, der meget gerne vil støtte op om ideen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce