Annonce
Østjylland

Classic Race modtager to millioner kroner: - Vi vil udvikle en gigantisk byfest for ind- og udland

Karin Salling, næstformand i Salling Fondene og Poul Dalsgaard, direktør i Classic Race Aarhus. Foto: Allan Toft

Salling Fondene har doneret to millioner kroner til Classic Race. Pengene skal gå til at udvikle og skabe et mere folkeligt arrangement - som også henvender sig til kvinder og børn.

Annonce

AARHUS: Der er lagt i kakkelovnen til den helt store fest, når Classic Race løber af stablen næste år.

Med to millioner kroner doneret af Salling Fondene, bliver der nu mulighed for at udvikle arrangementet til en "gigansk byfest" for ind- og udland, lyder det fra Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus.

- Pengene giver os mulighed for at realisere nogle af de mange planer, vi har for fremtiden om at skabe en stemning af byfest, siger Poul Dalsgaard.

Det sker blandt andet ved at tilføje større festtelte med livemusik og bar op på Tangkrogen og i Mindeparken.

- Der kommer levende musik, men det bliver ikke deciderede koncerter, og vi kommer ikke til at genere nogen med det, forklarer han.

Derudover kommer der også et område med street food. Der bliver stillet forskellige madboder op, så udvalget bliver mere variereret.

- Vi vil gerne have piger og børnefamilier derud, lyder noget af forklaringen.

Annonce

Mere folkelighed

Men det er ikke kun de musikglade og kvinderne, som der bliver rakt mere ud efter i udviklingen af Classic Race. Også børnene bliver tilgodeset næste år.

- Der kommer til at være et helt nyt, stort børneområde, og det bliver en smule mere ambitiøst end et par hoppeborge, siger Poul Dalsgaard.

Hvad det helt præcist kommer til at betyde, bliver afsløret i løbet af det nye år. Men en ting kan Poul Dalsgaard godt røbe.

- Vi laver blandt andet et børne-motionsløb. Det betyder, at børnene får lov til at løbe de 2,6 kilometer på en racerbanen, når der har været kørt tidskørsel, siger han.

Dermed håber direktøren at kunne lokke endnu flere børnefamilier til.

- Vi vil gerne udbygge den del, der hedder folkelighed og byfest med den flotte sum penge, vi har modtaget fra Salling Fondene, siger Poul Dalsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Sport

Frivillig gennem 36 år: Landsholdsspiller ringede og hædrede Wilhelm

Annonce