Annonce
Randers

Coca-Colas julelastbil kører mod Randers

Coca-Colas kendte julelastbil kommer i år til Randers. Arkivfoto
I år besøger Coca-Colas julelastbil 38 steder i Danmark for at sprede julehygge, dele forfriskninger ud og fejre højtiden.
Annonce

Randers: Coca-Colas julelastbil kører for tredje år i træk rundt i Danmark – og i år besøger den også Randers. Det sker torsdag 12. december ved Føtex på Mariagervej 175 mellem kl. 15-19. Her kan man nyde en kold Coca-Cola, og få en souvenir med hjem, hvis man donerer et beløb til Mødrehjælpens julehjælp. Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, og man kan også komme ind i selve julelastbilen. I julen 2018 samlede julelastbilen over 400.000 kroner ind til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det blev en succes, hvor danskerne donerede i så stort et omfang, at Coca-Cola måtte bestille ekstra merchandise. I år bliver der derfor to slags merchandise – miniatureudgave af julelastbilen som i fjor og en miniatureudgave af den store snekugle, som julelastbilen tager med rundt på tur.

Annonce

Søg julehjælp hos Mødrehjælpen

- Vi oplevede sidste år, at danskerne i stor stil ønskede at støtte Mødrehjælpens arbejde, så miniaturejulelastbilen blev simpelthen revet væk. Det er fantastisk, at danskerne i så høj grad gerne vil støtte, at flere børn får en god og hyggelig jul. Så i år har vi bestilt ekstra merchandise hjem, og vi introducerer også et begrænset antal snekugler, som vi håber, at danskerne vil tage godt imod, fortæller Senior Brand Manage Philip Wedgwood i en pressemeddelelse. Hvis man har behov for julehjælp, kan man ansøge hos Mødrehjælpen frem til 12. december kl. 10 på organisationens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kun højre kant på papiret: Vito skaber forvirring i ny rolle

Annonce