Annonce
Sport

Comeback-Camilla blev suveræn topscorer i Randers HK-sejr

Camilla Dalby (tv.) og Nina Müller (th.) gjorde begge comeback i Randers HK-trøjen i aftes. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Højrebackens første officielle kamp siden efteråret 2017 blev en succes. Hun scorede ni mål i pokalsejren tirsdag aften over Roskilde, der endte med en sejr til Randers HK på 32-23.

Roskilde: - Det handler om at komme i god form, og rammer jeg så en rigtig god kamp med det samme, er det bare at tage imod det med kyshånd.

Sådan lød fra det Camilla Dalby i optakten til pokalkampen tirsdag aften mod Roskilde, men den 30-årige bagspiller nøjedes ikke med at omfavne sin første officielle kamp i ti måneder med en kyshånd. Snarere blev det et smækkys af et comeback for Dalby, der lavede ni mål og blev suveræn topscorer i sejren på 32-23.

Dermed er Randers HK som ventet videre til kvartfinalerne efter et opgør, der også bød på veteranen Nina Müllers første kamp for Randers HK siden 2012. Den tyske baspiller nøjedes med en enkelt scoring.

Randers HK var uden en lang række skadede spillere, men holdet kunne give debut til højre fløjen Line Mai, bagspillerne Julia Eriksson og Celine Sivertsen samt stregspilleren Sabine Pedersen. Sidstnævnte markerede sig også fint på måltavlen med fem scoringer.

Kampen i tal

Pokalturneringen, 1/8-finaleRoskilde - Randers HK 23-32 (9-15)

Topscorer Roskilde: Line Werngreen 6.

Randers HK: Camilla Dalby 9 (1), Sabine Pedersen 5, Signe Schaar 4, Line Mai 3, Cecilie Mørch Hansen 3, Celine Sivertsen 2, Julia Eriksson 2 (1), Mathilde Orkild 2, Josfine Dragenberg 1, Nina Müller 1.

Klasseforskellen kom tilsidst

Sejren var aldrig i fare mod det sjællandske 1. dvisionshold, men det var ikke så overbevisende hele vejen, som man måske forhånd kunne have drømt om.

Godt nok bragte Randers HK sig lynhurtigt foran 3-0 på scoringer af Signe Schaar, Line Mai og Sabine Pedersen, men hjemmeholdet var ikke sådan lige at vifte væk.

Efter godt et kvarter måtte Randers HK-træner Niels Agesen således hive timeoutkortet op af lommen, da hans hold blot var i front med 7-5.

Det lykkedes dog Randers HK at få styr på kampen igen og bringe sig i komfortabel føring 15-9 ved pausen.

Randers HK kom også fint ud af starthullerne i anden halvleg med to hurtige scoringer af den unge højrefløj Mathilde Orkild, men der gik ikke længe, før Roskilde igen bed fra sig.

Anført af den tidligere Nykøbing-spiller Line Werngreen fik Roskilde reduceret til 12-17, og så måtte Niels Agesen igen måtte ty til timeout. Roskilde kom dog også på 13-17, inden Randers HK-raceren endelig fandt det rette gear og med fem scoringer på stribe reelt afgjorde opgøret.

Blandt de mindre velkendte navne på Randers HK-holdet noterede man, at venstrefløjen Signe Schaar scorede fire gange. Hun har også fået masser af spilletid i træningskampene, da både Camilla Degn og Maria Fisker er ude med skader.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Tidsplan skubbet endnu engang: Arenaen får nyt, bulefrit gulv til sommer

Randers FC For abonnenter

Thomasberg er tilfreds med indsats og pointhøst, men ser spillere, der kan brænde mere igennem: - Han er mere underholdende end Sisto

Randers FC

Live: Kan Randers FC holde flyvende fynboer stangen?

Randers

Se video og billeder: Wrestler på 48 år er stadig aktiv - Kim 'Chaos' kan slet ikke lade være med at dele øretæver ud

Randers

Heldig randrusianer kom lige forbi og købte en Lottokupon: Snuppede 19 millioner kroner lørdag aften

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Randers FC

5 ting, der er værd at vide før OB-Randers FC: Begge hold må undvære en profil i offensiven

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Kommune-kiks dumper nybyggede Thors Tårn i handicapvenlighed: - Det er ikke kun en faglig fejl, men også en afvigelse fra vores normale procedure

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Østjylland

Politiker beskyldes for sexchikane: Nu trækker han sig

Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Erhverv

Lokal firma trykker bæredygtige valgplakater i tusindvis - men bare ikke med politikere fra Randers, fortæller en skuffet direktør

Annonce