Annonce
Sport

Comeback-Camilla blev suveræn topscorer i Randers HK-sejr

Camilla Dalby (tv.) og Nina Müller (th.) gjorde begge comeback i Randers HK-trøjen i aftes. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Højrebackens første officielle kamp siden efteråret 2017 blev en succes. Hun scorede ni mål i pokalsejren tirsdag aften over Roskilde, der endte med en sejr til Randers HK på 32-23.

Roskilde: - Det handler om at komme i god form, og rammer jeg så en rigtig god kamp med det samme, er det bare at tage imod det med kyshånd.

Sådan lød fra det Camilla Dalby i optakten til pokalkampen tirsdag aften mod Roskilde, men den 30-årige bagspiller nøjedes ikke med at omfavne sin første officielle kamp i ti måneder med en kyshånd. Snarere blev det et smækkys af et comeback for Dalby, der lavede ni mål og blev suveræn topscorer i sejren på 32-23.

Dermed er Randers HK som ventet videre til kvartfinalerne efter et opgør, der også bød på veteranen Nina Müllers første kamp for Randers HK siden 2012. Den tyske baspiller nøjedes med en enkelt scoring.

Randers HK var uden en lang række skadede spillere, men holdet kunne give debut til højre fløjen Line Mai, bagspillerne Julia Eriksson og Celine Sivertsen samt stregspilleren Sabine Pedersen. Sidstnævnte markerede sig også fint på måltavlen med fem scoringer.

Annonce

Kampen i tal

Pokalturneringen, 1/8-finaleRoskilde - Randers HK 23-32 (9-15)

Topscorer Roskilde: Line Werngreen 6.

Randers HK: Camilla Dalby 9 (1), Sabine Pedersen 5, Signe Schaar 4, Line Mai 3, Cecilie Mørch Hansen 3, Celine Sivertsen 2, Julia Eriksson 2 (1), Mathilde Orkild 2, Josfine Dragenberg 1, Nina Müller 1.

Klasseforskellen kom tilsidst

Sejren var aldrig i fare mod det sjællandske 1. dvisionshold, men det var ikke så overbevisende hele vejen, som man måske forhånd kunne have drømt om.

Godt nok bragte Randers HK sig lynhurtigt foran 3-0 på scoringer af Signe Schaar, Line Mai og Sabine Pedersen, men hjemmeholdet var ikke sådan lige at vifte væk.

Efter godt et kvarter måtte Randers HK-træner Niels Agesen således hive timeoutkortet op af lommen, da hans hold blot var i front med 7-5.

Det lykkedes dog Randers HK at få styr på kampen igen og bringe sig i komfortabel føring 15-9 ved pausen.

Randers HK kom også fint ud af starthullerne i anden halvleg med to hurtige scoringer af den unge højrefløj Mathilde Orkild, men der gik ikke længe, før Roskilde igen bed fra sig.

Anført af den tidligere Nykøbing-spiller Line Werngreen fik Roskilde reduceret til 12-17, og så måtte Niels Agesen igen måtte ty til timeout. Roskilde kom dog også på 13-17, inden Randers HK-raceren endelig fandt det rette gear og med fem scoringer på stribe reelt afgjorde opgøret.

Blandt de mindre velkendte navne på Randers HK-holdet noterede man, at venstrefløjen Signe Schaar scorede fire gange. Hun har også fået masser af spilletid i træningskampene, da både Camilla Degn og Maria Fisker er ude med skader.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Alarm 112

Fire rumænere er anholdt for indbrud og indbrudsforsøg i seks politikredse

Randers For abonnenter

Tiltalt for voldtægt af fire unge kvinder: Ung mands sexliv rulles op i detaljer i godt fyldt retssal

Annonce