Annonce
Randers

Confac A/S leverer rekordresultat midt i en coronatid

Confacs stiftere og ledelse (fra venstre) Verner Lind, Frank Laursen, Peter Adamsen, Erling Holm. Pressefoto
Confac A/S fortsætter flere års positiv udvikling, med rekordomsætning på 355 millioner kroner og et rekordresultat på 46 millioner kroner før skat.
Annonce

RANDERS: Confac A/S her netop afsluttet et rekord-år, og de 100 medarbejdere belønnes for årets indsats med endnu en tildeling af aktier til en værdi af i alt 2,4 millioner kroner, hvilket svarer til 24.000 kr til samtlige medarbejdere. Derudover udloddes der udbytte til medarbejderne for i alt 3,4 millioner kroner, så der i gennemsnit til hver medarbejder bliver 25.000 kroner ekstra til julegaver i år, når skatten er betalt.

- Det er helt overvældende, at vi her midt i corona-tiden formår  at lande så flot et resultat. Vi har haft det held, at vi havde en acceptabel ordrebeholdning i marts, da pandemien brød ud, så vi har kun mærket de negative konsekvenser i de allersidste uger af regnskabsperioden, der sluttede 30. september, siger medstifter og medejer Erling Holm fra Confac A/S, der glæder sig over, at det på baggrund af det gode resultat har været muligt at belønne medarbejderne, der alle er medejere, med en ekstra stor udlodning til at forsøde tilværelsen og holde både julen og hjulene i gang.


Det er helt overvældende, at vi her midt i corona-tiden formår at lande så flot et resultat.

Erling Holm


- Det er vores bedste resultat nogensinde, så selvom det kommende år ser knapt så lukrativt ud, ville vi da være nogle skarn, hvis vi ikke uddelte et pænt stort beløb, som kan mærkes hos den enkelte medarbejder, der har kæmpet en brav kamp for at holde virksomheden kørende trods restriktioner, begrænsninger og afsavn det seneste halve år.

Forventningerne til det nye regnskabsår er en del mere afdæmpede, idet pandemien har medvirket til at skabe en vis nervøsitet også i betonelementbranchen, men denne nervøsitet er aktuelt ved at være drevet over.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce