Annonce
Randers

Confac stormer fremad: Ansætter 40 nye medarbejdere

Det er i år ti år siden, at de fire herrer her etablerede Confac A/S. Fra venstre ses Hans Verner Lind, Peter Adamsen, Frank Laursen og Erling Holm. Pressebillede

- Vi har allerede ansat flere end 20 nye medarbejdere, og mange flere nye stillinger til både ingeniører, teknikere og produktionsmedarbejdere følger i de kommende måneder, fortæller direktør Erling Holm.

Randers: Randers-virksomheden Confac, der producerer betonelementer, går i dén grad imod strømmen og byggebranchens voksende problemer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Virksomheden har lige fordoblet sit produkionsareal ved at rykke produktionen over i en spritny 6000 kvadratmeters produktionshal, og nu er firmaet også i fuld gang med at hæve antallet af medarbejdere.

Confac, der beskæftiger omkring 100 medarbejdere, har for nylig ansat 20 nye medarbejdere, og i løbet af de kommende måneder vil der blive ansat yderligere 20.

- Det har hidtil vist sig ganske uproblematisk at rekruttere nye kompetente medarbejdere. Vi har allerede ansat flere end 20 nye medarbejdere, og mange flere nye stillinger til både ingeniører, teknikere og produktionsmedarbejdere følger i de kommende måneder, fortæller medejer og direktør Erling Holm i en pressemeddelelse.

Annonce
- Vi glæder os over, at vi på 10-års-dagen for produktionen af vores første betonelement nu kan virkeliggøre vores oprindelige vision og realisere virksomhedens fulde potentiale, siger direktør Erling Holm om den fordoblede produktionshal. Pressebillede

Medarbejderne er aktionærer

At det ikke er noget problem at skaffe kvalificeret arbejdskraft, tager Erling Holm som et udtryk for, at Confac er en attraktiv arbejdsplads.

- Filosofien er, at når det går godt for virksomheden, går det godt for medarbejderne, konstaterer Erling Holm og peger på, at Confac blandt andet gennem udlodning af medarbejderaktier, deler overskuddet med samtlige medarbejdere, der for øvrigt ganske utraditionelt er ansat på individuelle funktionærlignende vilkår.

Erling Holm pointerer, at medarbejdernes reelle medejerskab som aktionærer i selskabet fremmer den enkeltes initiativ, genererer et stort fællesskab og i høj grad fremmer motivation og lyst til at engagere sig i virksomhedens udvikling.

- Men, understreger Confac's direktør, medejerskabet er blot ét af mange elementer i vores vision om at være en foregangsvirksomhed, der kan inspirere andre til at nytænke måden at drive og organisere sig på i danske produktionsvirksomheder.

- Det handler også om at have synlige, fælles mål, fysisk og organisatorisk transparens, inddragelse i virksomhedens beslutninger, samt et minimalt hierarki og individuelle kontraktforhold der fremmer og tilgodeser selvstændigt initiativ og et fælles ansvar for virksomhedens drift og udvikling.

- Således er vore medarbejdere organiseret i mindre teams, der i modsætning til de fleste andre produktionsvirksomheder selv har ansvar for - og koordinerer - en meget stor del af indkøb, produktion og bemanding, forklarer Erling Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce