Annonce
Randers

Confac vinder Randers Kommunes Erhvervspris

Randers Kommunes Erhvervspris 2019 blev modtaget af Confacs fire stiftere og direktører. Fra venstre bagerst er det Hans Verner Lind og Erling Holm. Forrest fra venstre er det borgmester Torben Hansen, Peter Adamsen og Frank Laursen. Foto: Randers Kommune

Virksomhedens produktionsareal er øget, mange nye medarbejdere er kommet til, mens omsætning og indtjening samtidig er forøget. Men det er især virksomhedens evne til at tænke anderledes, som juryen har lagt vægt på.

Randers: - Årets prisvinder er en innovativ og nytænkende virksomhed, der arbejder med synlige, fælles mål og et minimum af hierarki. Virksomheden skaber resultater, der giver genlyd ud over kommunegrænsen. Og den står for meget af det, som vi i Randers gerne vil forbindes med: Vedholdenhed, dygtighed, samarbejde og virkelyst, sagde borgmester Torben Hansen umiddelbart inden, han afslørede vinderen af Randers Kommunes Erhvervspris 2019.

Prisen går i år til betonvirksomheden Confac A/S, der modtog prisen i forbindelse med borgmesterens nytårskur tirsdag eftermiddag. Nytårskuren er en fast tradition, hvor erhvervsliv og Randers Kommune mødes for at ønske godt nytår. Årets hovedtaler var CEO Mads Nipper fra Grundfoss og borgmester Torben Hansen.

Randers Kommunes Erhvervspris bliver uddelt til en virksomhed, der i samspil med kommunen eller af egen kraft har markeret sig positivt og dermed bidrager til en positiv udvikling i og af Randers Kommune.

Det har Confac A/S gjort i særdeleshed i 2018, hvor virksomhedens produktionsareal er øget, mange nye medarbejdere er kommet til, mens omsætning og indtjening samtidig er forøget. Men det er især virksomhedens evne til at tænke anderledes, som juryen har lagt vægt på.

- Årets prisvinder har en vision om at være foregangsvirksomhed i sin branche ved at nytænke måden at organisere sig - og drive virksomhed på. Et bærende element i denne vision bygger på filosofien om, at når det går godt for virksomheden, så går det også godt for medarbejderne, sagde Torben Hansen med henvisning til, at virksomhedens ansatte er reelle medejere af Confac A/S i kraft af deres medarbejderaktier.

- Vi er meget glade for prisen og ikke mindst for baggrunden for den. Vi er fire ligeværdige i en kollektiv ledelse og 100 medarbejdere, som er medejere. Vi løfter i flok hver eneste dag, sagde Frank Laursen, da han sammen med sine tre meddirektører modtog prisen.

Confac A/S leverer betonfacader til alt fra simple byggerier til unikke designfacader. Virksomheden ligger i den sydlige del af Randers og beskæftiger godt 100 medarbejdere. Desuden gør virksomheden et ekstraordinært arbejde i forhold til at støtte udsatte borgere i at finde tilbage til arbejdsmarkedet, ligesom virksomheden gerne åbner døren for studerende og dermed bidrager til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft.

Randers Kommunes Erhvervspris

Siden 2015 har Randers Kommune uddelt erhvervsprisen. Vinderen bliver valgt af en jury, der består af repræsentanter for Dansk Industri, Dansk Byggeri, LO, FTF, Uddannelsesinstitutionerne i Randers og omegn samt Erhverv Randers. Juryen vælger mellem en række virksomheder, som er nomineret af forvaltningen i Randers Kommune.Tidligere vindere:

2018: Fårup Beton A/S

2017: Innovation Living A/S

2016: A1 Consult

2015: DanDomain

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce