Annonce
Syddjurs

Corona er også nået til sommerlandet: Djurs Sommerland udskyder sæsonåbningen

Der går lidt, før Henrik B. Nielsen igen kan kigge på "Tigeren" i fuld fart. Åbningen af Djurs Sommerland er nemlig blevet udskudt. Foto: Jens Thaysen
For at kunne garantere sikkerheden for både ansatte og gæster har Djurs Sommerland nu valgt at udskyde åbningen af dette års sæson.

NIMTOFTE: Corona-udbruddet er nu også nået til Nimtofte. Nærmere bestemt Djurs Sommerland, hvor man nu udskyder årets sæsonåbning, så det bliver 20. maj i stedet for 2. maj, at man slår dørene op til rutsjebanerne, isboderne og vandlandet.

- Vi oplever alle, at den aktuelle situation hele tiden ændrer sig, og det skal vi forholde os til. Samtidig er der et stort arbejde forbundet med at starte en ny sæson op, og det kræver blandt andet, at mange mennesker er på arbejde på samme tid. Det er smitterisikoen for stor til på nuværende tidspunkt. Derfor er det desværre nødvendigt at tage den svære beslutning at udskyde vores åbning, siger Henrik B. Nielsen, der er administrerende direktør i Djurs Sommerland.

Fordi nogle gæster jo allerede har købt sæsonkort til den kommende sæson, har Henrik B. Nielsen og hans kolleger forsøgt at finde en løsning, så sæsonkortene stadig giver adgang til lige så mange åbningsdage, samtidig med at man vil kunne åbne parken til halloween.

- Af hensyn til vores mange gæster med sæsonkort har vi undersøgt mulighederne for at forlænge sæsonen. Djurs Sommerland holder derfor åbent de to sidste weekender i september, som stadig gør det muligt for parken at nå at blive klar til Magisk Halloween i efterårsferien, fortæller han.

Skulle der ske yderligere ændringer i forhold til Djurs Sommerlands' åbningstider, vil man fortælle om det på parkens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Giver guldrusen vinger mod midtjyske mesterskabsbejlere?

Annonce