Annonce
Randers

Corona har ikke sat en stopper for byggelysten: Byggesagsbehandlerne har lige så travlt som de plejer

Annette Kaiser Sørensen og hendes kollegaer giver den en skalle og holder sagsbehandlingstiden hjemmefra. Foto: Randers Kommune
Efter en uge med hjemmearbejde for byggesagsbehandlerne er stemningen god, og arbejdet glider.

Randers: Alle byggesagsbehandlere i Randers Kommune har nu arbejdet hjemmefra i en uge. Men selvom der er børn, der skal passes, og private netværksforbindelser, der ikke kører helt så hurtigt, bliver sagerne ekspederet. - Det er imponerende, at byggesagsbehandlerne holder aktiviteten så høj. Samtidig er det også vigtigt for både lokale arbejdspladser og for borgerne, at tilladelser bliver behandlet, siger borgmester Torben Hansen. Leder af byggesagsbehandlingen, Carsten Riisgaard, erkender, at det ikke er optimale vilkår, men humøret holdes højt.

- Vi vil gerne gøre vores til at aktiviteten i samfundet kan holdes oppe, så vi giver den en skalle for at holde kadencen oppe. Derfor er jeg er glad for at kunne konstatere, at man ikke kan se på sagsbehandlingstiden, at vi befinder os i en så speciel situation, siger Carsten Riisgaard.

Med 40 behandlede sager og 31 ibrugtagningstilladelser er den første uge med hjemmearbejde godkendt. Og det tyder heldigvis ikke på, at der bliver mindre at lave, for der er stadig gang i byggelysten i Randers.

Blandt ibrugtagningstilladelserne er også en helt særlig - nemlig ibrugtagningstilladelsen til Hal 4 i Arena Randers. - Vi har modtaget lige så mange sager, som vi plejer, og det, synes jeg da også, er en god nyhed, siger Carsten Riisgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce