Annonce
Randers

Corona-lukning gav forretning nye muligheder: Nu skal der måske ansættes flere medarbejdere

Gitte Jensen, der driver Spot Kidswear, har haft travlt, mens butikken i Kirkegade har været lukket. Nethandlen er nemlig eksploderet. Foto: Annelene Petersen
Børnetøjsforretningen Spot Kidswear har haft rigtig travlt, mens den fysiske butik i Kirkegade har været lukket fra december til marts. Det har givet indehaveren, Gitte Jensen, mod på at udvide aktiviteterne.

Randers: Gitte Jensen, indehaver af Spot Kidswear, var glad for at kunne slå dørene op til den fysiske butik i Kirkegade mandag morgen.

Selv om kunderne ikke stod i kø fra morgenstunden, så er Gitte Jensen ikke i tvivl om, at de nok skal komme.

- Børn vokser jo, fastslår hun, og derfor er der brug for en fornyelse af garderoben.

I coronatiden er nethandlen også vokset markant i forretningen.

- Vores netbutik har trukket læsset, og det er gået rigtig godt. Hidtil har vi jo prioriteret den fysiske butik, men under denne nedlukning har vi vendt op og ned på det. Vores kunder kommer nu også fra andre byer end Randers. Og det har givet stof til eftertanke om fremtiden, siger Gitte Jensen.

Annonce

Tid til butikken

Hun har selv haft en arbejdsuge på 50 timer under nedlukningen, og derfor er det ikke muligt at nå både den store nethandel og åbningstiderne i den fysiske butik.


Mange har sagt, at de vil komme, så snart vi åbner. De savner både dét at se og røre ved varerne og det sociale.

Gitte Jensen


- Nu giver vi det lige en uge og ser, hvordan det går, og så kan det være, vi skal have folk ansat til netbutikken, siger hun.

Den fysiske butik skal der nemlig være tid til. Kunderne har savnet at komme ind og opleve varerne i virkeligheden.

- Mange har sagt, at de vil komme, så snart vi åbner. De savner både dét at se og røre ved varerne og det sociale, mener Gitte Jensen, der ser positivt på fremtiden og de muligheder, hun har set for at udvikle forretningen på nettet.

Annonce

Ikke tilhænger af nethandel

Blandt de kunder, der nyder at komme ud at ud at handle, er Helle Kajhøj Nielsen og Nikoline Kajhøj Nielsen.

- Det har været savnet, click & collect er ikke det samme som at klikke med bøjlerne, siger Helle Kajhøj Nielsen om den måde, hun de seneste måneder har klaret indkøbene på, nemlig ved at bestille og afhente på dørtrinnet til butikkerne.

Hun er ikke tilhænger af nethandel.

- Det er en skidt vej at gå, for det ødelægger butikkerne. Måske ikke de store kæder, men de små selvstændige butikker, og det vil være ærgerligt, hvis hyggen forsvinder, mener Helle Kajhøj Nielsen.

- Jeg bruger nethandel, men det er ikke det samme som at prøve tøjet i butikken, siger Nikoline Kajhøj Nielsen, der også synes, det er dejligt at komme i rigtige butikker igen.

Mandag var de mest i byen for at opleve stemningen og se, hvordan butiksåbningerne foregik. De har valgt at vente lidt med at bytte julegaverne.

Helle Kajhøj Nielsen (tv) og Nikoline Kajhøj Nielsen var glade for atter at kunne komme i de fysiske butikker i Randers. Foto: Karin Hede Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce