Annonce
Sport

Corona-mistanke udsætter lokalt topbrag: Resultatet kom få timer før kampstart

Randers Freja og Kristrup skulle have spillet fredag aften på Freja hjemmebane, men opgøret er udsat til en endnu ukendt dato. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Randers Freja og Kristrup skulle have spillet fredagsbrag i Jyllandsserien, men corona-mistanke udsatte opgøret. En Freja-spiller var i sidste weekend sammen med et smittet familiemedlem, og først tirsdag aften, efter to holdtræninger på Viborgvej, blev han bekendt med det. Han er sent fredag eftermiddag blevet erklæret corona-fri.

Randers: Fredag aften skulle have budt på lokalopgør i Jyllandsserien mellem Randers Freja og Kristrup, men mistanke om coronasmitte udsatte lokalopgøret.

En spiller fra Randers Freja var i sidste weekend til et familiearrangement, og tirsdag aften blev han informeret om, at et deltagende familiemedlem havde fået konstateret coronavirus.

I mellemtiden havde Freja-spilleren trænet med holdkammeraterne både mandag og tirsdag aften, og dermed kunne virusset potentielt være videregivet til flere holdkammerater.

- Alle i klubben var tredjepart, så længe han ikke var testet positiv. Men havde han været smittet, så skulle vi alle sammen testes. Nu kommer vi ikke til at gøre mere end de vanlige forbehold, fortæller Randers Freja cheftræner Jesper Melskens, der sent fredag eftermiddag fik besked om, at testresultatet var negativt.

- Vi er glade for, at testen var negativ, men vi er rigtig trætte af, at den her situation har ført til udsættelse. Vi har været i en god stime og ville gerne have spillet det her opgør, lyder det fra Freja-træneren, der har fået fuld gevinst i de seneste fire opgør med en målscorer på 17-1.

Test i Thisted

Freja-spilleren forsøgte at komme til en test i Randers allerede onsdag, men da han var symptomfri, måtte han bagerst i køen til fem dages ventetid, og derfor tog han til Thisted for at få den hurtigst mulige test.

Med svaret fredag eftermiddag var det egentlig tidsnok til, at kampen kunne være afviklet som planlagt klokken 19.00, men med en svartid på en-tre døgn, kunne konklusionen nemt være kommet for sent, og på grund af fællestræningerne tidligere på ugen var det ikke blot muligt at spille kampen uden den corona-mistænkte spiller.

- Hvis han var smittet, kunne vi alle sammen have været det på grund af fællestræningerne både mandag og tirsdag. Da vi informerede DBU om situationen, var de heller ikke i tvivl om, at kampen skulle udsættes, fortæller Jesper Melskens.

De to hold skal i aktion igen i næste weekend, hvor Randers Freja skal en tur til Hobro om lørdagen, mens Kristrup møder Søften på udebane om søndagen.

Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen