Annonce
Navne

Coronakrisen afblæser fællesmøde i Viborg

Den coronasmittede Søren Pape Poulsen skulle have været blandt indlederne ved mødet i Viborg. Foto: Morten Pedersen
Medlemmer af alle landets stiftsråd skulle have været samlet på lørdag.
Annonce

Lørdag 7. november skulle medlemmer af alle Danmarks stiftsråd have været samlet til et fællesmøde i Viborg, men den genopblussede coronakrise har betydet, at arrangementet er aflyst.

Blandt indlederne skulle have været formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, men han er som tidligere omtalt selv ramt af smitten. Søren Papes emne var "Hvad jeg kan bruge kirken til".

Andre indledere skulle have været tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, sognepræst i Tjele og Nr. Vinge samt ved Viborg Domkirke, Christian Langballe, og generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen fra Bibelselskabet.

Det planlagte møde skulle holdes på Golf Hotel Viborg med en indlagt spadseretur til Viborg Domkirke, hvor biskop Henrik Stubkjær skulle stå for en andagt.

Kommunikationsmedarbejder Henrik Helms, Viborg Stift, kan ikke oplyse, om der indkaldes til et tilsvarende møde senere.

I sammenhængen kan nævnes, at formanden for Sct. Clemens Menighedsråd i Randers, Hanna Broadbridge, er formand for stiftsrådet i Aarhus Stift.

Annonce

Nyt fra Aarhus Stift

Apropos kommunikation har Aarhus Stift netop opslået en ny stilling som kommunikationskonsulent. Hidtil har den kirkelige kommunikation været lagt ud til de enkelte provstier.

Den kommende konsulent skal referere til biskop Henrik Wigh-Poulsen og til stiftskontorchef Jette Madsen og skal være ansvarlig for, at biskoppens og stiftets initiativer, projekter og resultater kommunikeres ud. Det hedder desuden i stillingsopslaget, at kommunikationskonsulenten skal understøtte biskoppen i at nå de mange målgrupper på de rette platforme.

Arbejdsstedet er Aarhus Bispegård, og ansøgningsfristen udløber 16. november. Forventet tiltræden er sat til 1. marts 2021, og der er tale om en fuldtidsstilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Derfor gik bestyrelsen på dramatisk møde: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende - folk råbte og skreg

Randers FC For abonnenter

Den endelige dom falder torsdag: - Nervøsiteten er væsentlig mindre end i tirsdags

Randers

Randrusianer sigtet for trusler på livet: Gemte skarpladt pistol og stikvåben i hjemmet

Annonce