Annonce
Randers HK

Coronaramt Randers HK-trup i aktion allerede på lørdag: Modstander afviser ny flytning af kamp

 Niels Agesen havde håbet at få flyttet kampen mod Falster, men det ønske er afvist. Arkivfoto: Annelene Petersen
Nykøbing Falster har ikke ønsket at flytte ligakampen mod Randers HK yderligere.
Annonce

Håndbold: Selv om Randers HK i øjeblikket har fire spillere og cheftræner Niels Agesen i isolation på grund af smitte med coronavirus, skal den resterende trup i aktion allerede på lørdag i hjemmekampen mod Nykøbing Falster.

Kampen skulle være spillet onsdag aften i denne uge, men blev i  første omgang udskudt til lørdag. Randers HK havde håbet på en yderligere udsættelse, nu hvor truppen er væsentligt amputeret. Men det ønske har Nykøbing Falster ikke imødekommet.

Det meddeler Randers HK sent onsdag aften på klubbens Facebookside.

- Reglerne foreskriver, at vi med fem positive spillere kan flytte kampen. I vores tilfælde har vi fire spillere og en cheftræner smittet, så NFH er i deres gode ret til at fastholde kampafviklingen. Vi havde dog gerne mødt lidt større forståelse og imødekommenhed , skriver Randers HK i meddelelsen.

Annonce

Ingen kære mor

Tidligere på dagen udtrykte cheftræner Niels Agesen i et interview med Randers Amtsavis håb om, at Nykøbing Falster ville være klar til at flytte kampen.

- Vi har spurgt Nykøbing Falster om at flytte kampen til en senere dato, og det håber vi selvfølgelig, at de vil være med til. Set i lyset af, at de selv fik flyttet en kamp tidligere på sæsonen, da de havde en smittet spiller, håber jeg, at det samme vil gøre sig gældende her. Det vil være mest rigtigt i forhold til at afvikle turneringen så sportsligt korrekt som muligt, sagde Niels Agesen.

Men der var altså ingen kære mor fra Niels Agesens tidligere arbejdsgiver på Falster, og derfor bliver kampen spillet lørdag klokken 16 i Arena Randers.

- Nu er der ikke andet for end at smøge ærmerne op og rykke endnu tættere sammen i bussen. Det bliver en hård opgave for de resterende spillere, men vi er et fighterhold, og det skal komme os til gode, når vi lørdag igen skal spille kamp, lyder det fra Randers HK.

Randers HK-truppen træner torsdag under ledelse af assistent-træner Mikkel Thomassen, som også må formodes at skulle stå i spidsen for holdet på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce