Annonce
Randers

Coronaramt virksomhed tænker nyt: Åbner pandekagebod ved Bilka

Foran Randers Storcenter vil der den næste måned stå en pandekagevogn, hvor du kan få pandekager med kødfyld eller nutella og banan. Foto: Louise Koustrup
Er du til kylling, oksekød eller nutella og banan? Randers' nye pandekagebod har det hele.

Randers: Normalt kører den lokale iværksætter Steffen Petersens pandekagevogn rundt til festivaler og markeder, men det har der som bekendt ikke været meget af på det seneste. På samme måde har hans webshop festihuset.dk, hvor man kan leje alt fra candyfloss-maskiner til hoppeborge, også ligget stille. Derfor har han nu taget alternative midler i brug for at få gang i butikken.

- Der skulle ske noget. Ligesom rigtig mange andre har vi ingenting at lave for tiden, så jeg fik en idé om at starte en pandekagebod - vi har jo alt udstyret, fortæller Steffen Petersen.

Fredag formiddag trillede vognen derfor ind på parkeringspladsen foran Bilka, og her vil den være klokken 11-19 hver eneste dag indtil udgangen af marts.

- Vi har både madpandekager og dessertpandekager. Sandwich, æblekage, chokolademousse og selvfølgelig drikkevarer for at få det hele til at løbe rundt, fortæller han.

Annonce

Aftale med Just Eat

Steffen Petersen fortæller, at det er væltet ind med positive tilkendegivelser, efter han på Facebook har reklameret lidt for boden. Alligevel ved han ikke, hvad han skal forvente af den kommende måned.

- Det er første gang, vi bruger vognen på den her måde. Normalt er vi kun af sted et par timer, og ofte ved vi også, hvor mange kunder vi kan forvente afhængig af arrangementets størrelse. Det gør vi ikke her. Vi ved ingenting. Brænder vi inde med det hele, eller kommer der en kæmpe kø? Det er jeg meget spændt på, fortæller han.


Der skulle ske noget. Ligesom rigtig mange andre har vi ingenting at lave for tiden, så jeg fik en idé om at starte en pandekagebod - vi har jo alt udstyret.

Steffen Petersen, indehaver af Festihuset.dk


For at give efterspørgslen et nøk opad, har han allieret sig med Just Eat.

- På Just-eat.dk kan man finde os under navnet "Festihuset Pandekagevognen", så kan man forudbestille, så man undgår at stå og vente herude. Lige nu skal maden afhentes, men jeg håber, at vi inden længe får mulighed for at tilbyde udbringning i weekender, siger Steffen Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Vækket af naboen: - Frygten bliver siddende efter brand i underboens lejlighed

Annonce