Annonce
Østjylland

Coronatilbud til sundhedspersonalet: Lån en bil gratis

Her er Oscar Biludlejning i Åbyhøj. Pr-foto
Ungt firma, der udlejer biler, skaber mulighed for ansatte i sundhedssektoren.

AARHUS: Et firma, der udlejer biler, vil stille mindst 300 vogne gratis til rådighed for mennesker, der arbejder i sundhedssektoren.

Initiativet skyldes naturligvis coronakrisen. Bag det står firmaet Oscar Biludlejning.

- Det sker som en tak til sundhedspersonalet, fordi det passer på os, og i bilen kan de komme sikkert på job og hjem. Det er meningen, at bilen kan bruges til at køre i frem og tilbage på arbejde, så de kommer sikkert frem, siger Mehmet Kürsad Günes fra virksomheden, der har 95 afdelinger i hele landet og otte i Aarhus. Det er to i Aarhus C, Åbyhøj, Viby, Højbjerg, Hasselager, Harlev og Sabro.

- Vi har 1200 biler landet over, og alt for mange af dem holder stille lige nu. Derfor synes vi, det er en god idé at tilbyde dem til sundhedspersonalet. Man har i første omgang bilen i en uge. Det er gratis at låne bilen, men låneren skal selv betale brændstoffet. Vi har sat 300 biler af til projektet, men det kan blive flere, siger udviklingschef Mehmet Kürsad Günes.

- Vi har netop startet projektet, og flere end 20.000 har været inde for at se på det. De første biler kører ud på mandag, og vi lader dem køre en uge eller to og ser, hvordan behovet er. Projektet begyndte onsdag, og torsdag aften havde 20 tilmeldt sig ordningen, siger Mehmet Kürsad Günes.

Ansøgning sker på www.hejoscar.dk/gratisbil

Her søger du

Ansøgning sker på www.hejoscar.dk/gratisbil
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce