Annonce
Sport

Coronafrygt bremser Cimbria-kamp: - Modstandere afventer testsvar

Randers Cimbria i aktion mod Bakken Bears tidligere i sæsonen. Foto: Lars Rasborg
To kampe i Basketligaen er udsat på grund af konstateret coronavirus hos en spiller fra Bakken Bears. - Helt efter bogen, siger Cimbrias sportsdirektør.
Annonce

Randers: Coronavirussen, som i foråret bremsede Basketligaen før tid, spiller nu igen forstyrrende ind i afviklingen af landets bedste række.

Torsdagens kamp mellem Team Fog Næstved og Randers Cimbria er således blevet udsat, selv om ingen af spillerne på de to mandskaber er blevet testet positive for coronavirus.

Men en spiller fra Bakken Bears er testet positiv, da Team Fog Næstved spillede mod Bears i weekenden, og derfor skal spillerne fra Team Fog Næstved gennemgå tests, inden man kan sende dem i aktion igen.

- Team FOG Næstved vil teste samtlige spillere, trænere og ledere, selvom vi ikke er stødt på symptomer. Indtil den første test er negativ, har Team FOG Næstved stoppet al træningsaktivitet, lyder det på klubbens hjemmeside.

I Randers Cimbria hilser man beslutningen om at udsætte kampen velkommen.

- Det er helt efter bogen. Better safe than sorry, siger sportsdirektør Morten Hansen til Randers Amtsavis.

Annonce

Pleje af småskavanker

Han oplyser, at spillerne ifølge procedurerne i Basketligaen skal teste negative efter fire dage og igen efter syv dage, inden de må spilles kampe igen, når der har været konstateret et smittetilfælde som i weekendens kamp mellem Bakken Bears og Team Fog Næstved.


Vi har lidt småskavanker hos nogle af spillerne i truppen, så det her giver os nogle ekstra dage, hvor vi kan restituere fysisk og mentalt og gøre os helt klar igen

Morten Hansen, sportsdirektør i Cimbria


Derfor er også kampen på søndag mellem Bakken Bears og Horsens IC udsat til en endnu ikke fastsat dato.

Randers Cimbria topper Basketligaen med fire sejre af fire mulige hidtil i sæsonen, men Morten Hansen er ikke så bekymret for, om holdet nu får brudt den gode rytme.

- Det er sådan, betingelserne er. Vi har lidt småskavanker hos nogle af spillerne i truppen, så det her giver os nogle ekstra dage, hvor vi kan restituere fysisk og mentalt og gøre os helt klar igen, siger Morten Hansen.

Efter udsættelsen mod Team Fog Næstved spiller Cimbria næste gang 5. november ude mod Horsens IC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce