Annonce
Østjylland

Cykelløb og fest i Auning

Atmosfære. Over 1000 tilskurere og fin stemning, da berømthederne kørte gennem byen

Annonce

En folkefest for hele familien blev det nærmest, da Post Danmark Rundts første etape onsdag ved middagstid indtog Auning. Med et publikumstal, anslået af Østjyllands Politi, på et sted i nabolaget af de 1200 sjæle.

Hertil skal så lægges et stort antal cykelfans, der havde valgt at følge løbet ude fra Gammel Estrup, hvor de kreative museumsfolk stillede op med både adelsdamer i flotte rober og gamle landbrugsmaskiner i aktion på sidelinjen.

I Auning Boligmontering havde man haft ekstra travlt med at få de sidste stole sat op på det til lejligheden opsatte stillads, hvorfra der blev solgt eksklusive VIP-siddepladser - og det endda med både mad og drikke.

Borgmester Jan Petersen havde fået sig et luksus-lænestol i Borgmesterlogen på første sals niveau hos Auning Boligmontering og nød den spektakulære udsigt.

En flok SFO-børn fra Auning Skole fik sig lidt af en musikalsk helle på Bytorvet, hvor Lars-Erik Qvortrup var hyret som musikalsk altmuligmand.

Norddjurs Kommunes kultur-konsulent Johan Legarth havde masser af roser til Auning for det store og flotte set-up, der virkelig var med til at skabe fantastisk stemningsfulde rammer omkring Post Danmark Rundts tur gennem Norddjurs.

pdr12

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce