Annonce
Østjylland

Cykeltur til fordel for Broen standser i Hobro

Cykelløbet Broen Danmark Rundt cykler fra Bornholm til Skagen til fordel for socialt og økonomisk belastede børn og unge i Danmark. Deltagerne cykler næsten 1000 kilometer i løbet af seks dage. Pressebillede

Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen er en del af den modtagelseskomité, der tager imod, når 25 særlige cykelryttere holder hvil i Hobro under indsamlingsløbet Broen Danmark Rundt.

Annonce

Hobro: Der skal trampes godt til i pedalerne, når cykelløbet Broen Danmark Rundt senere i denne måned cykler fra Bornholm til Skagen til fordel for socialt og økonomisk belastede børn og unge i Danmark.

På vejen gennem Danmark kommer cykelholdet, der består af 25 personer fra foreningslivet, erhvervslivet og politiske partier, også til Hobro. Det sker helt præcis torsdag 22. juni, hvor blandt andre borgmester Mogens Jespersen (V) og Hobro Garden tager imod sammen med repræsentanter fra den lokale Broen-afdeling.

- For Broen Mariagerfjord betyder det rigtig meget, at cykelrytterne fra Broen Danmark Rundt har valgt at køre denne tur og lægge vejen forbi os. Det er med til at sætte fokus på vores arbejde med de udsatte børn, ikke mindst hos de lokale politikere, lyder det fra den lokale Broen-formand Marianne Ladefoged.

Annonce

Prominente folk på sadlen

Med på holdet, som skal cykle fra Folkemødet på Bornholm til Skagen er både kendte og ukendte danskere, heriblandt de to politiske ledere Kristian Thulesen-Dahl (DF) og Morten Østergaard (R) samt Anders Bondo Christensen, der er formand for Danmarks Lærerforening, og Søren Møller, der er formand for DGI.

Formålet med turen er at indsamle midler til Broens arbejde, som overordnet handler om at få mindrebemidlede unge sluset ud i foreningslivet.

- Lokalt har vi siden starten i 2008 hjulpet cirka 100-200 børn og unge om året til at være aktive i de lokale idræts- og fritidsforeninger. Vi har et rigtig godt samarbejde med de lokale idrætsklubber, rideklubber, spejderforeninger med videre, hvor trænere og ledere er meget hjælpsomme i forhold til "vores børn", og vi kan se, at vores støtte gør en forskel, fordi det giver de udsatte børn en mulighed for at skabe sig et socialt netværk og give dem selvtillid, siger Marianne Ladefoged.

Broen er en landsdækkende sammenslutning af lokale foreninger, som har til formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter, udstyr og hvad de nu måtte have brug for til idræt eller andre fritidsaktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Butikkerne bugner af nye og gamle varer - kundernes valg får stor betydning for fremtiden

Randers

Gang i forretningerne i Houmeden er altafgørende - også for de butikker, der har haft åbent hele tiden

Annonce