Annonce
Randers

Dårlig kombination: Træhusejer brugte ukrudtsbrænder

Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
En beboer brugte ukrudtsbrænder på terrassen, og det antændte rækkehuset lavet af træ. Brandmænd brækkede noget af husets facade af for at slukke ilden og oveni skal husejeren betale bøde for uforsigtig omgang med ild.

Randers: At der er ret tørt i naturen lige nu, hvor vi er bagud med regn, bør få alarmklokkerne til at ringe, når der benyttes åben ild. En beboer i et rækkehus lavet af træ på Nørre Boulevard i Randers, valgte alligevel at binde an med at svitse ukrudt på sin terrasse lørdag.

- Han går med ukrudtsbrænderen på terrassen, da det pludselig begynder at ryge fra huset og knitre fra taget. Der er dog ikke flammer at se, siger vagtchef og politikommissær, Flemming Lau, Østjyllands Politi.

Det viser sig, at ilden løber inden under træbeklædningen på huset, forklarer beredskabsinspektør Per Allan Nielsen, der blev kaldt til branden klokken 18.20 lørdag.

- Vi får brækket dele af facaden op, for at komme til at slukke inde bagved, siger beredskabsinspektøren, der advarer om at folk skal være meget forsigtige med ukrudtsbrændere i øjeblikket, da tørketallet er højt.

Og netop fordi der ikke er udvist forsigtighed ved brug af åben ild i dette tilfælde, så har Østjyllands Politi sigtet anmelderen af branden og ukrudtsbrænderføreren for overtrædelse af beredskabsloven, oplyser vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce