Annonce
Randers

Død mand fundet i Randers Havn efter omfattende eftersøgning

Genrefoto: Arkiv

Kort efter klokken 14 fredag fik Østjyllands Politi meddelelse om, at en person lå i vandet i Randers Havns nordlige bassin. Der var tale om en mand, som er afgået ved døden, og som nu med stor sandsynlighed er identificeret.

Randers: En død mand blev fredag eftermiddag bjærget fra havnebassinet i Randers.

Østjyllands Politi fik klokken 14.09 en anmeldelse om, at der lå en person i vandet i det nordlige bassin lige bag ved lodsbåden. Tilkaldt mandskab fra Beredskab og Sikkerhed Randers fik hurtigt personen bjærget i land. Ifølge indsatsleder Jørgen Hansen er der tale om en hvid mand, der formentlig er i 60'erne.

Manden havde ingen identifikation på sig, og derfor var han fredag eftermiddag ikke umiddelbart til at identificere. Senere på fredagen stod det det imidlertidig klart, at der med stor sikkerhed er tale om en 67-årig mand, der siden 17. januar har været forsvundet, efter at han forsvandt fra sin bopæl i Randers.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Mandag holdes ligsyn, hvor den døde skal endeligt identificeres, men Østjyllands Politi føler sig sikre på, at det er den forsvundne 67-årige, man har fundet, idet såvel den afdødes påklædning som smykker stemmer med, hvad han havde på, da han forsvandt.

I dagene efter hans forsvinden blev der etableret en massiv eftersøgning. Blandt andet var der indsat helikoptere, men eftersøgningen gav ikke resultat, altså ikke før fredag eftermiddag her en god måneds tid efter.

Familien til den 67-årige mand er underrettet. Der er ifølge politiet intet, som tyder på, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers FC For abonnenter

Galleri og reportage: Superliga-talent på ny position førte an i tiltrængt magtdemonstration

Randers

Formanden for cityforeningen om ny strategi: - Nu trækker vi i samme retning for midtbyens udvikling

Annonce