Annonce
Navne

Dødsfald: Hugo Nielsen, Randers

Hugo Nielsen

Forhenværende lektor Hugo Nielsen, Randers, er død, 89 år.

Hugo Nielsen blev født og voksede op i Ikast. Efter studentereksamen fra Herning Gymnasiun blev han cand.merc. fra Handelshøjskolen i København. I 1962 blev han ansat som personalechef i S.C. Sørensen, og han og hustruen Else Lyhne Nielsen bosatte sig i Kristrup. I 1967 valgte Hugo Nielsen at forlade erhvervslivet, og han blev ansat på Handelsskolen i Randers, hvor han underviste frem til 1999.

Hugo Nielsen underviste samtidig også på Handelshøjskolen i Århus, og han var tilknyttet Undervisningsministeriet som fagkonsulent i hele Danmark.

Hugo Nielsen var en respekteret og grundig underviser; måske lidt af den gamle skole. I flere omgange var han tillidsrepræsentant for sine undervisningskolleger.

Han var med til at grundlægge et af de første it-firmaer i Randers, Interdata, hvor han i flere år var i bestyrelsen.

Hugo Nielsen var en dygtig bridgespiller, og hele livet frem til han blev 87 år, spillede han tennis. Han var i mange år i bestyrelsen for Randers Tennisklub og før det i Kristrup Tennisklub.

Han og Else Lyhne Nielsen havde en stor omgangskreds, som blandt andet udsprang af Round Table og af Lions. Der blev rejst meget med præference for Frankrigs mad og vin, men mange andre steder i verden blev også besøgt.

Hugo Nielsen og Else Lyhne Nielsen var gift i 65 år frem til hendes død i 2018. Hugo Nielsen efterlader tre sønner og seks børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fodslæbende start på foråret: Reaktioner fra Rømer, Marxen og Thomasberg

Randers FC

Se højdepunkterne her: Randers og OB holder snor i top-6 efter uafgjort

Annonce