Annonce
Østjylland

Døgnrapporten: Flere bilister taget med stoffer i blodet

Flere bilister havde stoffer i blodet, viser lørdagens døgnrapport. Genrefoto: Michael Bager/Scanpix
Stoffer og biler er ikke god cocktail. Alligevel er kombinationen at finde flere gange i Østjyllands Politis døgnrapport over lørdagens hændelser.
Annonce

AARHUS: Politiet måtte flere gange i løbet af lørdag standse trafikanter, der havde sat sig bag rattet med euforiserende stoffer i blodet.

En 20-årig mand holdt ikke nok afstand, da en 61-årig mand bremsede op på Nørre Boulevard i Aarhus lørdag klokken 15.42. Den 20-årige mand kørte op bag i den 61-åriges bil. Østjyllands Politi skønnede, at den 20-årige mand var påvirket af euforiserende stoffer og tog en blodprøve.

På Kirketorvet i Tranbjerg kørte en 24-årig kvinde klokken 16.45 bil uagtet, at det skønnedes, at hun var påvirket af euforiserende stoffer. Der blev taget blodprøve.

På trods af at en 21-årig mand havde fået administrativt inddraget sit kørekort, kørte han alligevel bil lørdag klokken 19.59 ad Spobjergvej i Brabrand. Den 21-årige var påvirket af alkohol og havde en promille på 0.98, da han pustede i alkometeret, samtidig var han skæv og i besiddelse af cirka 1 gram skunk.

Senere på natten klokken 01.50 var den igen gal i Tranbjerg, hvor en 19-årig mand kørte bil på Jegstrupvænget, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce