Annonce
Randers

Dagbog fra frontlinjen: På job med isolationsdragt, handsker, maske og briller

Når ikke Anita Brændgaard Løyche passer coronapatienter på regionshospitalet i Randers, passer hun hjemmeskolen med hjemsendte døtre. Foto: Annelene Petersen
Dagbog fra frontlinjen, onsdag 1. april 2020. Lange vagter venter i weekenden, der kommer nu.
Annonce

Randers: Billeder fra morgen og aftenstund på jobbet. Tjek-ind klokken 7.00. Tjek-ud klokken 20.00. Spandt cyklen hjemad igennem de fortsat halvtomme gader. Tankerne fik plads til at flyde frit, så hovedet kunne tømmes bare lidt, inden jeg tjekkede ind hjemme. Dagen var fuldt af nye funktioner og arbejdsopgaver, samt nye, men alligevel lidt kendte kollegaer. Superseje allesammen og jeg føler en kæmpe taknemmelighed for, at der endnu er tid til at blive oplært. Arbejdsdagen blev tilbragt i isolationsdragt, handsker, maske og briller. Trods jeg var langt væk fra de konstante nyhedsopdateringer, blev jeg igen påmindet om alvoren og konsekvenserne af Covid 19.

Tirsdag og onsdag tilbragt i selskab med mine dejlige piger, lektielæsning, hjemmeskoling, lange gåture med hunden og fut under løbeskoene. Fridagene blev også brugt på telefonsamtaler med familien. Dejligt at snakke med dem og høre, at alle har det godt og er raske.

Der bliver ikke mere fra mig før weekenden, der står på to gange 12 timers vagter i uniformen og blandt alle de seje medarbejdere på vores regionshospital.

Hilsen Anita

Børn siger det på deres egen måde. Foto. Anita Brændgaard Løyche
Coronavirus eller ej. Hunde vil gerne med. Foto: Anita Brændgaard Løyche
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce