Annonce
Randers

Dagens coronatal lokalt: Ikke de store udsving

 Dagens friske coronatal viser ikke de store udsving i de fem kommuner, som Randers Amtsavis dækker. Arkivfoto: Tobias Schwarz/AFP
Annonce

Randers: Ændringerne i antallet af faktiske coronasmittede fra fredag til lørdag, vel at mærke over de seneste syv dage, giver ikke de store udsving, i hverken Randers, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs eller Mariagerfjord kommuner.

Norddjurs ligge stadig højest i incidenstallet, der er smittetallet regnet ud pr. 100.000 indbyggere, men det er også faldet lidt og er kommet under 100. Det er lørdag på 94,6 mod 105,4 fredag. Også i Syddjurs Kommune er tallet faldet lidt, fra 51,3 til 44,3, mens det er steget en anelse i både Randers fra 77,8 til 80,9, i Favrskov fra 84,8 til 91 og Mariagerfjord fra 86,2 til 88,6.

Lørdagens incidenstal fra Statens Serum Institut ser således ud, med antal faktisk smittede over syv dage i parentes:

Randers Kommune: 80,9 (79), Syddjurs Kommune: 44,3 (19), Norddjurs Kommune: 94,6 (35), Favrskov Kommune: 91 (44) og Mariagerfjord Kommune 88,6 (37).

Tallet for anlagt indlagte patienter med covid-19, opdateres ikke i weekender, så her er det stadig fredagens tal, og der var der seks personer 9 indlagt på Regionshospitalet Randers.

I Region Midtjylland er der indlagt 35 coronapatienter, et fald på seks fra torsdag til fredag, og heraf er fem indlagt på intensiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Anna von Lowzow: - Det der med hele tiden at overtage samtalen, det er så udannet og burde føre til klaps bagi

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Annonce