Annonce
Sport

Dagens mand for Randers Cimbria: Du får ikke den her følelse i andre jobs

Randers Cimbrias Chris Nielsen kunne ikke skjule sin begejstring efter den dramatiske semifinalesejr foran en tætpakket Arena Randers. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Chris Nielsen var brandvarm i mandagens semifinale fire mod HIC, og han var derfor også en lykkelig mand efter den nervepirrende sejr.

Annonce

Randers: Chris Nielsen leverede basket på højeste niveau, da han og Randers Cimbria udlignede semifinaleserien efter en højdramatisk kamp mod HIC.

Den rutinerede Cimbria-kaptajn kunne da næsten heller ikke være i sin egen krop af begejstring efter sejren på 85-81.

- Du får ikke den her følelse i andre jobs. Det er sikkert også til den dårlige side, men det er det, der gør, at de gode ting føles så meget bedre. Det er slet ikke til at forklare, den følelse, jeg får inde i min krop, og det kan endda blive endnu større endnu, sagde en lykkelig Chris Nielsen.

For lidt over en uge siden lignede Randers Cimbria et hold på vej mod bronzekampe, da HIC bragte sig foran 2-0 i serien, men to kampe senere har randrusianerne fuldstændig vendt serien på hovedet. Ifølge Chris Nielsen er holdet bygget til at spille slutspil.

- Vi er et hold, som er bedst over en serie. Vi er et hold, der har brug for at se vores modstander an over flere kampe. På den måde får vi printet en taktik og en spillestil ind mod vores modstander, og så bliver vi hele tiden bedre. Det er vi ikke gode nok til i løbet af en sæson, og det har vi også bevist i grundspillet, hvor vi var alt for svingende, fortalte Chris Nielsen.

- Når vi spiller, som vi har gjort på det seneste, så er vi altså utrolig svære at slå, og jeg synes virkelig, det er fedt at byen støtter os. Der er kommet flere og flere tilskuere for hver hjemmekamp i slutspillet.

Chris Nielsen har i de seneste sæsoner snittet færre og færre point, men i dette års grundspil har veteranen været mere end skarp.

- Jeg føler, at det er erfaringen, der hjælper mig, men alle på holdet er vigtige, og det så vi også i dag, hvor Marinus Mouboe kom ind fra bænken og blev afgørende.

Annonce

Stolt træner

Randers Cimbria havde inden semifinalerne ikke slået HIC i fire år. Erik Olson var naturligvis også stolt efter den anden sejr over HIC på under en uge, og så på den største scene i dansk basket.

- Jeg er 100 procent stolt af drengene i dag. Jeg var tilfreds med alt ved holdets indsats i dag. Vi viste styrke, og så leverede vi spillene i de afgørende situationer i kampen, sagde Erik Olson efter kampen.

Mange havde formentlig dømt Randers Cimbria ude efter nederlaget i sidste hjemmekamp, hvor HIC bragte sig på 2-0 i serien. Erik Olson troede dog stadig på holdet.

- Vi troede selvfølgelig på os selv, men vi var også kloge, og bevarede roen. Vi gik ind til alle kampe med det fokus, at vi skulle tage en kamp ad gangen, og det har helt klart båret frugt nu, fortalte Erik Olson.

Randers Cimbria spiller den afgørende semifinale mod HIC torsdag klokken 18.15 i Forum Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce