Annonce
Randers

Dagens smittetal: Norddjurs er nu duksen i klassen

I flere dage har Norddjurs Kommune haft det højeste forholdsvise antal smittede, men nu er billedet vendt helt om. Arkivfoto: Lars Rasborg

Østjylland: At læse om smittetal i Østjylland er som at tage en tur med en rutsjebane - i øjeblikket dog heldigvis en rutsjebane for børn og folk med sarte maver.

Norddjurs Kommune har i et stykke tid været den kommune i avisens dækningsområde, som har haft forholdsvist flest smittede. Men nu ligger Norddjurs som duksen i det selskab, efter at antallet af smittede er faldet gennem de seneste dage. Til gengæld har Favrskov og Syddjurs taget et par hop i den gale retning.

Siden mandag er 803 personer i Danmark blevet konstateret smittet med covid-19. Yderligere to personer er døde blandt covid-19-smittede. Antallet af indlæggelser er faldet med tre, så der nu er 191 personer indlagt med covid-19.

Annonce

Her følger dagens tal for de fem lokale kommuner:

Først incidenstallet, som angiver antal smittede de seneste syv dage pr. 100.000 indbyggere. Derefter i parentes det faktiske antal smittede over de seneste syv dage.

Randers: 68,6 (67) mod 70,6 (69).

Favrskov: 72,4 (35) mod 60,0 (29) tirsdag.

Norddjurs: 40,5 (15) mod 45,9 (17) tirsdag.

Syddjurs: 67,6 (29) mod 74,6 (32) tirsdag.

Mariagerfjord: 50,3 (21) mod 45,5 (19) tirsdag.

Onsdag middag var 30 personer indlagt på Region Midtjyllands hospitaler, og otte af dem var indlagt i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Annonce