Annonce
Randers

Dagens tal: Favrskov ligger stadig højt

Over hele landet er der gang i testarbejdet - her er det fra Jellingestenens hjemby. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Randers: Desværre er dette ikke en julekalender med en ny spændende overraskelse bag hver låge, men mange følger lige så spændte dagens tal - antallet af covid-19-smittede. De lokale tal for 3. december ser således ud.

Favrskov har de seneste dage ligget højt, og det gør kommunen stadig med et incidenstal på 134,4 - altså antallet af smittede de seneste syv dage sat i forhold til 100.000 indbyggere. Det faktisk antal smittede i perioden er 65, og det er lidt lavere end dagen før. Det er værd at bemærke, at der blot er fundet to nysmittede fra tirsdag til onsdag.

I de øvrige kommuner i området var incidenstallet (det faktisk antal smittede for de seneste syv dage står i parentes): Randers Kommune 62,4 (61), Norddjurs Kommune 72,9 (27), Syddjurs Kommune 51,3 (22) og Mariagerfjord Kommune 76,7 (32).

I Randers blev der registreret 12 nysmittede fra tirsdag til onsdag, Norddjurs 1, Syddjurs 5, Favrskov 2 og Mariagerfjord 4.

På Regionshospitalet Randers var der tirsdag indlagt seks patienter med covid-19.

I alt var der i hele Region Midtjylland indlagt 51 personer med covid-19, hvoraf de syv var indlagt på intensivafdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce