Annonce
Randers FC

Dakir forlænger med Randers FC: - Han kan blive førstemålmand

Jonas Dakir hilser på fansene efter Superligakampen mellem Randers FC og Lyngby BK. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Målmanden, der har stået for Randers FC i de seneste tre kampe i Superligaen, har forlænget sin kontrakt til sommeren 2022.
Annonce

Randers: Randers FC har forlænget kontrakten med målmanden Jonas Dakir, der i de seneste kampe i Superligaen har vikarieret for karantæneramte Patrik Carlgren.

22-årige Jonas Dakir har skrevet under på en aftale, der løber frem til sommeren 2022.

- Jeg er rigtig glad for at være i Randers FC, og klubben har klart givet udtryk for, at de satser på mig. Så det har egentlig ikke været en svær beslutning at forlænge kontrakten. Jeg føler, at det hele kører i øjeblikket, siger Jonas Dakir til Randers Amtsavis.

Jonas Dakir

Født: 18. april 1997

Højde: 191 centimeter

Førsteholdskampe for Randers FC: Tre Superligakampe, fem pokalkampe.

Uddannelse: Har gået på Randers Realskole og har færdiggjort HTX på Tradium

Tidligere klubber: Viby IF, FC Midtjylland, Randers Freja

Annonce

Allerede dygtig

Han kom til Randers som U16-spiller efter at være blevet kasseret i FC Midtjylland.

I de første par år i ungdomsafdelingen i Randers FC var han kun andetvalg, men han har kæmpet sig op i hierarkiet til nu at være en måske kommende førstemålmand for Randers FC i Superligaen.

- Lige nu er der ingen tvivl om, at Patrik Carlgren er førstevalg. Men vi ser Jonas Dakir som en spiller, der har potentiale til at blive det i fremtiden. Man kan tydeligt mærke, at det er en spiller, som har skullet kæmpe sig frem. Han er ærgerrig og optræder med et voldsomt mod i både træning og kamp, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

- Han er allerede nu en dygtig målmand, hvilket han også har bevist i de seneste kampe i Superligaen. Han præstationer i de kampe har kun bekræftet os i, at vi har set rigtigt ved at satse på ham, tilføjer Søren Pedersen.

Annonce

Nerver på

Jonas Dakir fik sin debut i Superligaen, da han blev skiftet ind i udekampen mod Brøndby i oktober, hvor Patrik Carlgren fik det røde kort.

Siden har han stået fra start i de to kampe mod Lyngby og AaB, hvor Carlgren har haft karantæne.

- Jeg føler selv, at det er gået fint. Der er større pres på i Superligaen, end når man spiller en pokalkamp i Kolding eller Roskilde. Derfor kunne jeg også godt mærke nerverne, da jeg kom ind mod Brøndby. Men det er gået bedre mod Lyngby og AaB, hvor jeg har fundet en god ro i mit spil, siger Jonas Dakir.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce