Annonce
Sport

Dalby gør comeback i Hobro

Camilla Dalby (midten) vender i den kommende sæson tilbage på håndboldbanen efter barsel. Her er hun flankeret af Camilla Degn og Josefine Dragenberg. Arkivfoto: Annelene Petersen

Det er nu fastlagt, at Randers HK spiller sæsonens første træningskamp i Hobro med det tidligere FCM Håndbold som modstander.

Hobro: Når Randers HK indleder rækken af træningskampe frem mod den nye sæson, bliver Herning-Ikast Håndbold (tidligere FC Midtjylland Håndbold) første modstander.

Kampen, der bliver arrangeret i samarbejde med HIK-Rosendal Håndbold, spilles fredag 3. august klokken 17.30 i Hobro Idrætscenter, og det bliver for både Randers HK og Herning-Ikast Håndbold første testkamp frem mod en sæson, hvor begge klubber har forventninger om at skulle i DM-slutspillet.

Randers HK har op til den kommende sæson oprustet med blandt andre den svenske stjerne Jamina Roberts og stregspilleren Sabine Pedersen, der skifter fra netop Herning-Ikast Håndbold. Sabine Pedersen er i øvrigt tilbage på banen efter en veloverstået graviditet, og det samme gælder for Camilla Dalby, der kommer i aktion for første gang siden slutningen af efteråret.

Herning-Ikast råder blandt andre over profilerne Louise Burgaard og Sabine Englert og har i forhold til sidste sæson fået tilgang af landsholdsstregen Sarah Iversen, der skifter fra NFH Håndbold. De har dog også mistet den norske topspiller, Veronica Kristiansen.

Efter kampen er der mulighed for at få autografer og spise med spillerne. Billetprisen for spisning og kamp er 75 kroner. Vil man bare se kampen, er prisen 25 kroner.

I opstarten til sæsonen skal Randers HK desuden spille mod de tyske mandskaber, Team Buxtehude og Thüringer HC, mens holdet også deltager i den traditionelle træningsturnering i Skjern.

Første officielle kamp bliver i pokalturneringen ude mod Roskilde 14. august.

Camilla Dalby vender i den kommende sæson tilbage på håndboldbanen efter barsel. Foto: Annelene Petersen
Foto: Annelene Petersen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce