Annonce
Randers

Dandomain tilknytter butler

Succesvirksomheden Dandomain udvider igen. Arkivfoto: Richard Sylvestersen

Det succesfulde randersfirma præsenterer nu en ny ide, der skal gøre det nemmere og bedre at være kunde i virksomheden.

IT-virksomhed Dandomain fra Randers har gennem en lang periode oprustet massivt på medarbejderfronten. Det kulminerer nu med lanceringen af nyt strategisk initiativ, Cloud Butler, som skal tage kunderne i hånden og give dem en ekstraordinær oplevelse. Dandomain er domæne- og webhotel-udbyder med 70.000 kunder og oplever nye behov hos kunderne, fortæller administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen.

»Jeg har været med hele vejen igennem i 16 år, hvor vi har fået rigtigt mange kunder under vingerne. Dette strategiske tiltag, hvor vi i endnu højere grad tager kunden i hånden og rådgiver dem til den rette løsning i netop deres situation, tror vi i den grad på,« siger Ronnie Bach Nielsen.

Med konceptet Cloud Butler, som betyder IT-hosting med fokus på den enkelte kunde, har Dandomain investeret massivt på at øge sine kompetencer. Det fortæller executive vice president i Cloud Butler Mark Frihagen. Målet er at kunne hjælpe andre virksomheder med forretningskritiske dele af deres drift, så de får præcis den løsning, der passer til deres virksomhed.

»Det er umuligt for kunderne at følge med i alle de nye trends, udviklinger og muligheder, og det er derfor vigtigt, at de har en samarbejdspartner der er med helt i front og kan matche muligheder og behov, så de når i mål. At tage sig af en del af kundernes forretning, så de selv kan bruge tiden på det, de er gode til - det er grundtanken bag Cloud Butler,« siger Mark Frihagen.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce