Annonce
Randers

Daniel Madié har holdt vægtskålene op og tager en runde mere som spidskandidat

Daniel Madié (K) er klar til at fortsætte efter denne periode i byrådet i Randers, hvis han ellers bliver valgt til kommunalvalget om halvandet år. Foto: Annelene Petersen
Med halvandet år til næste kommunalvalg har Daniel Madié sagt ja til at være spidskandidat for konservative i Randers endnu et år. Det er vigtigt for ham at komme i gang så tidligt, for der er meget, der skal nåes og planlægges.

Randers: - Måske kan halvandet år virke som lang tid, konstaterer Daniel Madié, som i sidste uge blev valgt af konservative i Randers Kommune som ny spidskandidat til kommunalvalget om netop halvandet år.

Det er det dog ikke for Daniel Madié. Han forklarer, at i hans parti er det primært spidskandidaten, der sætter holdet af opstillede frem mod valget. Og det tager tid.

Desuden skal han som selvstændig med flere virksomheder også i god tid planlægge den videre drift af virksomhederne, så han har tid til sit arbejde i politik.

Da han blev spurgt om at fortsætte som spidskandidat, holdt han vægtskålene op med både job og familie og overvejede, om han ville fortsætte sit tidskrævende engagement i lokalpolitik.

- Jeg er jo vant til arbejdet, så jeg ved jo præcis, hvad de spørger om. Så jeg har vægtet det, og jeg kan fortsat se mig selv i et liv med det ekstra job, det er, forklarer han.

I forbindelse med valget af Daniel Madié som spidskandidat, blev der også sat en ny bestyrelse, som efterfølgende konstituerede sig.

Formanden Bo Vestergaard Hansen blev genvalgt uden kampvalg, mens Marc Reseke er ny mand på posten som næstformand. Desuden er Ib Rothman og Johannes Tang Sørensen samt Rikke Søndergaard Schneider nye i bestyrelsen. Johannes Tang Sørensen på posten som kasserer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce