Annonce
Randers

Danish Crown Beef på eksportfremstød til Egypten

Danish Crown Beef går efter at erobre yderligere markedsandele på det afrikanske kontinent. Arkivfoto: Morten Stricker

Randers: Organisationen Landbrug & Fødevarer tager sammen med otte virksomheder - heriblandt Danish Crown Beef - i de kommende dage til Egypten for at promovere - og siden eksportere - danske fødevarer til landet.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Egypten har de seneste år været igennem en række økonomiske reformprogrammer. Det er håbet, at reformerne vil bidrage til øget økonomisk vækst og stigende købekraft i befolkningen de kommende år. Det – sammenholdt med en støt voksende befolkning – vil lede til en betydelig stigning i efterspørgslen efter fødevarer de kommende år. Derfor er Landbrug & Fødevarer 7.-9. december sammen med otte danske virksomheder på eksportfremstød til Egypten.

- Den nuværende situation skaber mulighed for at øge den danske fødevareklynges eksport til Egypten. Det gælder både eksporten af fødevarer samt danske løsninger, der kan øge Egyptens egen landbrugsproduktion, siger Jeppe Søndergaard Pedersen, der er seniorkonsulent i afdelingen for handelspolitik & markedsadgang hos Landbrug & Fødevarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Sport

Målrettet BMX-talent blev festens midtpunkt: - Surrealistisk at vinde Årets Sportsnavn

Annonce