Annonce
Randers

Danish Crown donerer 100.000 måltider til udsatte

Danish Crown donerer 100.000 måltider til Blå Kors, Frelsens Hær, Kirkens Korshær og KFUM's Sociale Arbejde. Organisationerne kan selv vælge, hvilke produkter og færdigretter, de vil have. Arkivfoto: Katrine Emilie Andersen
Danish Crown donerer 100.000 måltider til fire danske hjælpeorganisationer. Virksomheden vil gerne bidrage til, at sundhedskrisen ikke udvikler sig til en fødevarekrise, fortæller landedirektøren.

Randers: Danish Crown har valgt at donere i alt 100.000 måltider til Blå Kors, Kirkens Korshær, Frelsens Hær og KFUM's Sociale Arbejde, som distribueres med hjælp fra Fødevarebanken.

- Alle i Danish Crown er engagerede i at bidrage til at sikre, at den igangværende sundhedskrise ikke udvikler sig til en fødevarekrise. Med de fire hjælpeorganisationer og Fødevarebankens indsats er det muligt for os at gøre noget for nogle af de mest udsatte borgere i Danmark, siger Mike Sauerberg, landedirektør i Danish Crown Foods, i en pressemeddelelse.

- Der er tale om samfundsgrupper, som i forvejen har det svært, og som i coronakrisen møder yderligere vanskeligheder på livets vej, tilføjer han.

Annonce

Hjælpen rækker langt

Det bliver op til hjælpeorganisationerne selv at vælge de produkter og færdigretter, de vil bruge i deres arbejde for at sikre den mest effektive hjælp. Det kan eksempelvis være pølser, supper eller retter som boller i karry og gule ærter.

- Det er en svær tid for Danmarks udsatte, og vi har måttet tilpasse vores hjælp til situationen. Med denne donation håber vi at kunne hjælpe både hjemløse samt udsatte familier endnu mere, siger Lars Lydholm, som er informations- og forvaltningschef i Frelsens Hær.

Han bliver suppleret af Karen-Inger Thorsen, der er direktør i Fødevarebanken.

- 100.000 måltider er meget, så det vil række langt ude på væresteder, sociale caféer og nødherberger over hele landet, hvor vores frivillige leverer mad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce