Annonce
Østjylland

Danish Crown lukker i Hadsund

Danish Crowns Hadsund-afdeling lukker. De 110 arbejdspladser rykker primært til Ringsted og Herning. Arkivfoto

Mistede arbejdspladser. Danish Crowns afdeling i Hadsund lukker. Det betyder, at området nu mister 110 arbejdspladser.

Der er dårligt nyt på den lokale erhvervsfront. For Hadsund og omegn kan snart vinke farvel til 110 arbejdspladser. Det sker efter, at Danish Crown i dag, onsdag, endeligt har meldt ud, at deres afdeling i Hadsund flytter til andre dele af landet.

Igennem det seneste halvandet år har man arbejdet med en række forskellige modeller for at blive i lokalområdet. Men ingen har lykkes.

Inden september 2012 lukker afdelingen derfor. Det betyder, at specialproduktionen, der udgør kernen i Hadsund-afdelingen, flyttes til andre afdelinger.

Annonce

I et vist omfang holdes arbejdspladserne på dansk grund, fordi produktionen primært flyttes til Ringsted og Herning.

Men en del af produktionen flyttes også til tyske afdelinger, fortæller Søren F. Eriksen, produktionsdirektør i Danish Crown.

Én af planerne lød, at produktionen skulle flytte til den tomme fabrik i Sdr. Borup, Randers. Men det har desværre ikke været muligt.

Derfor mister ikke bare Hadsund, men også Randers 110 arbejdspladser. Det er et stort tab, også for de nuværende medarbejdere.

Dog understreger produktionsdirektøren, at de i videst muligt omfang vil blive tilbudt ansættelse i andre afdelinger af koncernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce