Annonce
Randers

Danish Music Awards: Bluesstjerner jammer i Turbinens Lounge

Den danske blues-pioner H.P. Lange er udpeget som jam-master. Pressebillede

Randers: Onsdag 14. august hyldes blues-musikken i Danmark med prisfesten Danish Music Awards Blues 2019 på Turbinen i Randers. Toppen af det danske blues-landskab kæmper om statuetter i kategorierne Årets Bluesudgivelse og Blues Live Prisen, mens der i løbet af aftenen er masser af levende musik fra scenen.

Dansk Rock Samråd fortæller, at aftenen ender med kreativt kaos, når nogle af genrens største stjerner herhjemme forvandler Turbinens hyggelige Lounge til en smeltedigel af improviseret blues med en akustisk jamsession efter prisuddelingen.

Den danske bluespioner H.P. Lange er udpeget som jam-master, der skal svinge taktstokken i et samspil uden regler, og aftenens nominerede er alle blevet opfordret til at medbringe deres instrumenter og være med til at skabe en ganske særlig oplevelse i loungen.

Foruden jam-efterfesten byder Danish Music Awards Blues 2019 på et liveprogram spækket med dygtige musikere og sangere, der eksperimenterer med blues som genre og skubber grænserne for det gængse. Danish Music Awards Blues 2019 arrangeres af Dansk Rock Samråd i samarbejde med JazzDanmark, spillestedet Turbinen og Randers Festuge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce