Annonce
forside

Danmarks første flydende bådauktion

Campen Auktioner i Randers er i disse uger ved at gøre klar til det, der bliver Danmarks første bådauktion. Imens det efterhånden er blevet ret almindeligt i Danmark at handle bil på store auktioner, så er der aldrig blevet afholdt lignende auktioner kun med både.

Annonce

Den flydende bådauktion bliver en del af en større havneevnet i dagene den 25. og 26. juni. Manden bag eventen er Jesper Thomassen, der har mange års erfaring fra bilbranchen.

»Igennem mit arbejde som bilhandler har jeg set, hvordan auktioner benyttes til hurtigt og effektivt, at omsætte biler - til stor fordel for både køber og sælger. Derfor undrede jeg mig over, hvorfor dette ikke er prøvet med både«, siger han.

Jesper Thomassen gik derfor til Campen Auktioner, som straks var med på ideen.

»Vi har tidligere haft enkelte både med på vores store samleauktioner. Og fra vores kunder har der længe været efterspørgsel på egentlige bådauktioner. Derfor valget vi straks at gå med«, siger auktionshusets direktør Finn Campen, der har mange års erfaring som auktionarius og handelsmand.

Under selve auktionen sejler bådene op igennem havnebassinet, så køberne kan se dem i det rette element.

»Det mener jeg, er en stor fordel for køberne, frem for at de kun kan se bådene på land,« siger Finn Campen.

På auktionshusets hjemmeside vil der inden auktionen være mulighed for at se fotos af alle bådene. Her vil det også være muligt at komme med et forhåndsbud. Flere bådfirmaer har allerede vist interessen for auktionen, der også er åben for private sælgere. Alle interesserede kan således tilmelde deres båd via: www.campenauktioner.dk

» Har man tanker om at sælge sin båd, så er det helt sikket stedet, hvor man kan få den vist frem. Samtidig er der jo mulighed for at få en god weekend. Så sejl til Randers og vær med til havneventen. Skulle båden ikke blive solgt, så kan man jo bare sejle hjem igen med en vished om at have haft en god weekend. Og bliver både solgt, ja så må turen hjem jo eventuelt være med taxa«, siger Fin Campen med et smil.

Dagen før Danmarks første flydende bådauktion er der både aftenregatta, jyske mesterskaber i Jetski, markedsboder på kajen og meget mere.

Havneeventen støtter Unicef. Derfor vil der også være en auktion med forskellige effekter, der bliver doneret til formålet.

»Det kan være alt fra sejludstyr til kunst og forskellige gavekort. Og alle der vil bidrage med en donation til denne auktion er velkommen til at kontakte mig«, slutter Jesper Thomassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stop snob. Hellere streetfood end stjernemad

Selv om smagsdommerne fra michelinguiden forleden ikke lod stjerneregnen drysse over Randers og stort set ikke lod den drysse over Vestdanmark, er der alligevel god mad og drikke på menuen i den kronjyske hovedstad, der netop i disse år oplever en enorm opblomstring i antallet af spændende restauranter og andre spisesteder, og som netop i disse dage oplever spændende nyheder om streetfood på Randers Havn og god mad i Læsten. Mulighederne for god mad og drikke i den randrusianske midtby er på det nærmeste eksploderet de seneste år, hvor nye restauranter i massevis har forandret bybilledet og er godt i gang med at forvandle vores midtby, så blandingsforholdet mellem butikker og restauranter i fremtiden bliver mere ligeligt og i øvrigt følger den forandring, der i disse år sker i de fleste andre midtbyer overalt i den vestlige verden. Michelinstjerner eller ej er vi godt stillede i landets sjettestørste by. Det er ikke stjernerne men maden, vi skal spise, og hvis den er velsmagende, er det fint for os. Vi har intet behov for at betale ekstra for at kunne se en stjerne ved indgangsdøren. Så hellere fornuftige priser på fornuftige menuer, og hellere spændende nyheder som det streetfoodmarked, der næste lørdag åbner i det gamle Adolph Andersen sukkerlager på Randers Havn, og hellere spændende planer om kokkekonkurrencer og kvalitetsmad på det lokale vineri i Læsten. Hatten af for de foretagsomme restauratører bag det nye streetfoodmarked på Randers Havn og for den fremsynede indehaver af Cold Hand Winery i Læsten, Jens Skovgaard, der sikrer de kommende måneders videreudvikling af restaurant-mulighederne i det randrusianske. Det skal blive overordentlig interessant at følge fødslen af et streetfoodmarked i Randers og en god restaurant med egen køkkenhave, bålplads, natursti, shelters og måske hotel i Læsten. Det giver god mening her hos os, hvor vi alligevel ikke vil betale ekstra for stjerner og snobberi for den finere kogekunst.

Østjylland

Vand oversvømmer kørebanen på E45: Kraftige opbremsninger giver farlige situationer

Annonce