Annonce
Østjylland

Danmarks mest smagfulde hus sat til salg: Lige til den søde tand pladask i Ebeltoft

Ebeltoft er kendt som østjydernes Florida. Mange trækker sig tilbage her - eller har sommerhus. Ebeltoft huser også Mols Bolsjer i Nedergade 11, som er til salg. Her ses baghuset, hvor produktionen finder sted. Mols Bolsjer mangler plads og flytter til større lokaler på en gård. Foto: Ebeltoft-Mols Mægleren
Ejendomsmæglere konkurrer ofte om at sprede superlativer. I Ebeltoft er der noget om snakken med den gamle bolsjefabrik på Nedergade.
Annonce

EBELTOFT: Danmarks mest smagfulde hjem. Intet mindre.

Det kan man rette kalde bindingsværksboligen på Nedergade 11, der er til salg. Ud over de 194 kvadratmeter hygge, hører et erhrevslokale i baghuset på 148 kvadratmeter, der huser Mols Bolsjer, også til. Så adressen er ikke bare smagfuld. Den er også for den søde tand.

Boligsiden Boliga.dk udnævner da også - sammen med fire andre adresser - Ebeltoft-hjemmet til en af de mest spektakulære og unikke hjem, som lige nu sælges i Danmark.

Prisen lyder på 3,6 millioner kroner inklusive lokalerne, hvor bolsjekogeriet med de gamle maskiner holder til. Selve bolsjefabrikken og dens produktionsapparat følger dog ikke med, siger ejerne af Mols Bolsjer, Jette og Jes Brinch Nielsen, til Århus Stiftstidende.

- Nej, fabrikken hører ikke med i salget, siger Jette Nielsen, som sammen med sin mand er tredje generation af bolsje-familien.


Det er ikke helt officielt, men vi flytter produktionen ud på en gård ikke mange kilometer fra Ebeltoft, og der vil folk fortsat kunne komme på besøg

Jette Nielsen, Mols Bolsjer


- Salget af vores ejendom er ene og alene et spørgsmål om pladsmangel. Vi er nødt til at flytte. Vi skal have større fabrikslokaler til produktionen, og vi tager bolsjekogeriet med, siger Jette Nielsen, som i 18 år har haft privatadresse og arbejdsadresse med de søde og gode sager fra Mols Bolsjer på Nedergade.

Annonce

Butikken flytter også

Mens netop Nedergade har været et yndet turist- og familieudflugtsmål, hvor masser er mennesker er kommet forbi det arbejdende bolsje-værksted, har Mols Bolsjer haft butik og udsalg på strøget i Ebeltoft i Adelgade 10. Men her bliver der også flyttedag.

Mols Bolsjer åbner nemlig i større lokaler i bygningerne, der har huset Restaurant Vigen i Adelgade 5.

- Det er ikke helt officielt, men vi flytter produktionen ud på en gård ikke mange kilometer fra Ebeltoft, og der vil folk fortsat kunne komme på besøg, siger Jette Nielsen.

Du kan se flere billeder af boligen her. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Annonce